Spectacolul de teatru “O noapte furtunoasa”

* luni 17 octombrie 2011, ora 19.00 * Casa de Cultura a Studentilor * pret bilet: 60 lei

Dupa 130 de ani de la premiera, Ioan Gyuri Pascu joaca rolul lui Rica Venturiano, iar Maia Morgenstern – pe cel al Vetei.

O distributie de exceptie si cu totul surprinzatoare “O noapte furtunoasa“, intr-o montare care deja se bucura de mare succes si propune o viziune noua asupra textului clasic al lui I.L. Caragiale. La aproape 130 de ani de la premiera absoluta a piesei, actiunea este plasata in primii ani ai instaurarii comunismului in Romania.

O ploaie de vedete atrage lumea in sala si creeaza deliciul spectatorilor. Maia Morgenstern este o Veta pasionala si plina de vigoare, Raluca Petra ii tine isonul in rolul amorezatei Zita, iar Doru Ana si Mircea Rusu creeaza cuplul de “incuiati“, care-si apara cu orice pret “onoarea de familist“. Si mai surprinzatoare este distribuirea lui Ioan Gyuri Pascu in rolul “ambetatului“ Rica Venturiano, amestec de demagogie si de “delir“ politic si amoros.

In rolul “omului de incredere“ Chiriac, amantul sotiei patronului sau, Radu Iacoban isi foloseste intregul sex-appeal, iar Spiridon este interpretat (in travesti) de Ioana Calota, fiica solistei de muzica populara Floarea Calota.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: