Spectacolul de teatru „Hangița” la Ateneul Tătărași

6-iunie-2015

Ateneul Tătărași invită publicul  la o altă reprezentație e spectacolului de teatru „Hangița”, comedie, de Carlo Goldoni, regie Andrei CIOBANU.

REPREZENTATII

  • Sambata, 6 iunie 2015, sala mare, Ateneul Tatarasi

Distribuție: Simona SIMIONESEI, Ana HEGYI, Dragoș STAN, Andrei CIOBANU, Gheorghe ȘFAIȚER, Cătălin CUCU. Scenografie: Nicolai MIHĂILĂ. Mișcare scenică: Beatrice VOLBEA. Fotografii: Adrian CUBA. Spectacolul este produs cu sprijinul Volksbank România.

„Hangița” este o comedie care va binedispune pe oricine indiferent de vârstă și în care oricine se va regăsi.

Hangița de la Ateneul Tătărași din Iași e plină de culoare, de voioșie, de lumină, de muzică, de bună dispoziție, de umor, de intrigi, de rezolvări neașteptate ale unor situații aparent banale, de iubire, de falsitate în dragoste, de interese financiare. Mai pe scurt e plină de viață!

„Hangița” este o Commedia dell’Arte mai modernă, cu fine accente psihologice. Trebuie să menționez că stilul nostru de joc nu e același cu cel specific Commediei. E un stil natural, firesc și apropiat de actual. Atât de natural cât se poate juca astfel încât să nu uităm că suntem totuși la o comedie a lui Goldoni.  Rețeta pentru o „Hangița” savurată de toată lumea este următoarea: se iau doi nobili meschini, fals îndrăgostiți de o tinerică frumoasă și se amestecă alături de un cavaler țanțoș și orgolios, aparent sigur pe el, la felul întâi. Mai apoi se adaugă o hangiță oacheșă și inteligentă, dar șireată și prefăcută împreună cu o actriță descurcăreață și dispusă la orice fel de compromis pentru a-și atinge scopurile pentru felul doi. Peste toate acestea se presară un valet sincer, dar sărac cu duhul împreună cu câteva picanterii specifice comediilor lui Goldoni. Iar la desert… publicul. Astfel avem un meniu complet, delicios de comic, la doar 15 lei care se servește cel mai bine la ora 19 la Ateneul Tătărași. Andrei CIOBANU

BILETE

Prețurile biletelor au rămas aceleași: 15 lei, 10 lei- elevi, studenți, pensionari, șomeri, 8 lei- grupuri organizate de elevi și/sau studeți. Rezervările se fac pe ateneutatarasi.ro și sunt valabile până la 18.30, în ziua spectacolului. Program casierie: luni-vineri, orele 13.00-16.00 si cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: