Spectacolul de teatru “Frumos este în #septembrie la @Veneția”

Frumos este in septembrie la Venetia mic

Ateneul Tătărași invită publicul la PREMIERA spectacolului de teatru „Frumos este în #septembrie la @Veneția”, de Teodor Mazilu, regia și scenografia Adrian Tamaș.

  • Duminică, 8 noiembrie 2015, de la ora 19.00 – Ateneul Tatarasi

Distribuție: Ana Hegyi, Beatrice Volbea, Cătălin Cucu, Arun Cotic. Coregrafie: Beatrice Volbea. Videoconcept: Ioana Bodale, Andrei Cozlac. Afiș: Ioana Bodale.

Un tânăr și o tânără se cunosc şi se plac în Veneţia italiană. Peste douăzeci de ani ei sunt deja maturi, ei sunt deja un cuplu de succes, rodat, şi îşi rememorează uneori trecutul încărcat de reproşuri în apropierea lacului Veneţia din Iaşi. La fel ca orice sistem de obiecte fizice, un cuplu îşi are entropia lui implicită. Idila tinerilor puţin snobi, puţin sfertodocţi din Frumos este în septembrie la Veneţia îşi consumă ritualic sfârşitul plin de compromisuri în Inundaţia, o avalanşă a bunurilor materiale care anesteziază orice fărâmă de umanitate. Timpul erodează asemenea apei din peşteri: încet-încet un început de poveste de iubire se metamorfozează într-un coşmar care îi hrăneşte cu întuneric pe cei doi protagonişti. Procesul de alienare dintre Olga şi Emil se desfăşoară totuşi în salturi şi hopuri de replici comice în care cei doi îşi dispută întâietatea în orice, de la artă până la compromisurile consumerismului. Pentru că a fi capabil de compromisuri înseamnă a iubi viaţa”, Adrian Tamaș, regizor.

BILETE

Preț bilet: 15 lei/ 10 lei – elevi, studenți, pensionari, șomeri. Biletele pot fi achiziționate de la casierie. Program:  L-V  09.00- 16.00  și cu o oră înainte de eveniment. Rezervări la telefon 0232 261 846/ 0751 127 741. ATENȚIE! Locurile sunt limitate!

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: