SUSPENDAT! Spectacolul de teatru “Descult in parc”

 

* Spectacolele “Descult în parc”, in regia lui Stefan Banica, programate pe 21 si 22 iunie la Suceava, respectiv Iasi, au fost suspendate. In urma reprezentatiei “Descult in parc”, care a avut loc luni, 20 iunie, la Piatra Neamt la Casa de Cultura a Sindicatelor, una dintre actritele din distributia spectacolului a semnalat probleme de sanatate care necesita investigatii medicale imediate, fiind pusa in imposibilitatea de a mai putea juca in urmatoarele zile. Astfel, organizatorii au fost pusi in situatia de a suspenda reprezentatiile “Descult in parc” programate pentru zilele imediat urmatoare, 21 si 22 iunie, la Suceava si Iasi si spera ca pe viitor spectacolele sa poata fi reprogramate.

Organizatorii regreta aceasta situatie si asigura persoanele care si-au procurat bilete la spectacolele de la Suceava si Iasi ca pot returna biletele la casele de bilete de unde le-au achizitionat pentru a-si primi banii inapoi.

 

Comedia “Descult in parc” de Neil Simon, in regia lui Stefan Banica.

Distributie: Stefan Banica, Oana Ioachim, George Mihaita, Ileana Cernat si Bogdan Tudor.

Miercuri, 22 iunie, ora 20.00 – Teatrul Luceafarul

Pret bilet: 80 de lei

Comedia “Descult in parc” infatiseaza eforturile unui cuplu proaspat casatorit de a-si construi viata impreuna si, mai ales, de a-si armoniza personalitatile, ce dau nastere la manifestari si sentimente adeseori contradictorii. Conflictele nu intarzie sa apara, astfel ca, pe langa marea iubire, apar si micile probleme ale vietii de zi cu zi, condimentate de vecini draguti si ”binevoitori”. Cei doi soti invata cum sa traiasca si sa isi pastreze vie dragostea intr-un apartament foarte mic, situat la ultimul etaj al unui imobil din centrul New York-ului, fara caldura, cu o gaura in luminator. La toate acestea se adauga prezentele pline de culoare ale excentricului vecin Victor Velasco si ale mamei soacre, Ethel Banks, cu personalitati la fel de diferite ca si cele ale tinerilor casatoriti.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “SUSPENDAT! Spectacolul de teatru “Descult in parc””

 1. Ion Holban says:

  Sunteti nebuni! 80 de lei biletu’? Nici chiar asa, o fi Banica, da totusi lumea moare de foame si voi vreti sa va imbogatiti pe spatele unui popor si asa masacrat?
  Nu mai vin in viata mea la teatrul vostru corupt pana in maduva oaselor, ca se stie deja de ce a fugit Dan Chisu de la voi ca l-ati furat si nu i-ati vandut din bilete, ati luat spaga la intrare si faceti toti cheta. Sunteti niste marlani ticalosi, pana si la teatru ati ajuns sa infectati zona cu apucaturile voastre murdare si josnice. Las ca aduc eu presa pe capu vostru la intrare!

 2. Bianca says:

  Pacat ca este pretul cam exagerat .;))

 3. Dana says:

  80 RON mi se pare cam mult totusi. As vrea foarte mult sa vad piesa, am auzit ca-i f reusita, dar mai mult ca sigur ca voi renunta la un asemenea pret de bilet.

Scrie un comentariu: