Spectacolul de teatru-dans „Kabaret – Nostalgie in doua parti”

Opera Nationala Romana Iasi va invita la spectacolul de teatru-dans – Kabaret – Nostalgie in doua parti – coproductie cu Teatrul National “Vasile Alecsandri” Iasi.

  • duminica, 25 martie 2018, de la ora 18:30 – SALA MARE a Teatrului National “V. Alecsandri”, Iasi

Regia si coregrafia sunt semnate de Yvette Bozsik (Budapesta, Ungaria). Asistenti coregrafie: Dorina Cotorobai, Sergiu Cotorobai, Dan Berihoi. Asistent regie – Anca Serbanuta. Scenografia originala: Mara Bozokisi Zsolt Khell. Scenografia preluata de Rodica Esanu. Light designer – Petrus Rogojinschi.

Distribuția: BEATRICE RANCEA, GABRIELA COSTĂCHIOAIA, OANA IFTIME, MARIA COTOROBAI, MONICA AILIESEI, ANCA ANDRONACHE, ROXANA TULUC, PAVEL BÂRSAN, CRISTIAN OSOLOŞ, ALEXANDRU SEBEȘI, ALEXANDRU CÂRLESCU, GHEORGHE IFTINCA, SERGIU COTOROBAI, BOGDAN TULUC, DUMITRU BUZINCU.

Spectacolul Kabaret- Nostalgie in doua parti readuce la viata cabaretul german al anilor ’20-’30. Regizoarea si coregrafa Yvette Bozsik a mai colaborat cu Opera ieseana in realizarea spectacolului de teatru-dans “Bal”, care a avut premiera in luna iunie a anului trecut.

Yvette Bozsik este absolventa a Academiei de Balet din Budapesta, fondator al Companiei de Dans care ii poarta numele si coregrafa la Teatrul “Katona Joszef” din Ungaria. Ca regizor, a semnat peste 30 de spectacole, cu care a participat la festivalurile din Edinburgh, Hong-Kong, Moscova si Copenhaga. A fost premiata pentru cea mai buna productie de dans si a obtinut premiul criticilor sau Premiul Kusoth, cea mai importanta distinctie culturala a Ungariei.

BILETE

Biletele se pot achiziționa, incepand cu data de 20 decembrie 2017, atât de la Agenția Operei (tel. 0332.888.448 – foaier / program: luni – vineri intre 10.00-17.00, sâmbătă 10.00–13.00  ), cât și online pe site-ul O.N.R.I. Nota: Pentru a putea achizitiona bilete online, urmați pașii:

  • accesati “EVENIMENTE” din partea superioara a paginii www.operaiasi.ro
  • creati un cont valid
  • achizitionati biletul

Este strict interzis accesul in sala copiilor sub 7 ani.

INFO

Opera Nationala Romana Iasi:

Strada Agatha Barsescu nr. 18, Cod postal 700074 Iasi, Romania.

Telefon: +40-(0)232 211 144.

Web: operaiasi.ro

Facebook: www.facebook.com/Opera-Nationala-Romana-Iasi

You Tube: www.youtube.com/OperaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Spectacolul de teatru-dans „Kabaret – Nostalgie in doua parti””

  1. tavi cristea says:

    Buna ziua
    Am fost spectator la muzicalul Kabaret si va marturisesc ca mi-a placut ,mai ales ca sunt un admirator al genului .Totusi ,am o nedumerire legata de un aspect care m-a deranjat f.tare , sau poate ca nu l-am inteles eu foarte bine .
    E vorba de scena ,f.scurta de altfel , in care doi balerini se apropie de o romanca (costum national ) si cad jos strafulgerati de … nu vreau sa spun ce am inteles eu si alti spectatori , de altfel .
    Care a fost mesajul acestei scene si daca sunteti partas la ea ,aceasta e intrebarea .
    As fi foarte bucuros sa primesc raspunsul Dstra !
    Cu multumiri ,T.Cristea

    1. admin says:

      Buna ziua,

      Am trimis intrebarea dumneavoastra la Opera Romana. De indata ce primim raspunsul, va instiintam.

Scrie un comentariu: