Spectacolul de teatru-dans “Comedia dragostei si-a urii”

Spectacolul de teatru-dans ”Comedia dragostei si-a urii”

-inspirat de opera lui W. Shakespeare-

REPREZENTATII

Miercuri, 28 octombrie, ora 18.00, Sala Studio ”Teofil Valcu” (SUSPENDAT! Detalii pe www.ziaruldeiasi.ro)

INFO

Scenariul si regia spectacolului sunt semnate de Ion  Mircioaga, scenografia este realizata de Rodica Arghir, iar coregrafia, de Alice Sfaiter. Din distributie fac parte actorii Tatiana Ionesi si Emil Coseru.

“Teatrul National din Iasi propune un spectacol despre iubire. Despre cum se intampla ca acest fel de relatii dintre oameni sa se infiripe, sa concentreze si sa degaje energii si apoi sa se stinga – cum este si normal: vorbim despre un fenomen ce tine de vremelnicia existentei. Si totusi: de ce o comedie a timiditatilor, a delicatetii unor sentimente, a sperantelor vireaza in panarama fara orizont a plictisului? Nu cumva, dincolo de trecerea timpului, isi spun cuvantul egoismul fiecaruia dintre noi, lenea, lipsa de inteligenta? Dragostea nu este doar beatitudine, nu e numai lina plutire pe suprafata limpede a bucuriilor. Dincolo de impulsuri sexuale, de intamplare si de comunicare, iubirea presupune capacitatea de a da si de a primi, efortul de a-l intelege pe celalalt, permanenta imbogatire a sinelui – tocmai pentru a avea ce oferi si pentru a descoperi si redescoperi persoana de alaturi. In piesele de teatru cu final fericit indragostitii raman incremeniti in poza finala a vesnicei fericiri.In spectacolul nostru incercam sa descoperim ce e in spatele zambetelor afisate in fata aparatului de fotografiat.” Ion Mircioaga

BILETE

Pret bilet: 22 lei (reduceri pentru elevi, studenti si pensionari)

Biletele se pot achiziţiona on-line de pe site-ul www.eventim.ro , secţiunea Locaţii-Iaşi şi direct, din reţeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti.

Biletele se pot rezerva şi cumpăra şi de la Agenţia Teatrală situată pe Bd. Ştefan cel Mare nr.8A.

Agentia teatrala

Telefon: 0232-255999

Program: 10.00 – 17.00, de luni pina simbata (duminica inchis)

Pentru grupuri organizate, va rugam sa va adresati Departamentului Marketing-Organizare la telefon 0232-255999.

Atentie! Accesul in sala dupa inceperea spectacolului este interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pentru a preveni situatiile neplacute, rugam spectatorii sa fie prezenti la sala de spectacole cu cel tirziu 10 minute inainte de ora inceperii.

www.teatrulnationaliasi.ro/ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Spectacolul de teatru-dans “Comedia dragostei si-a urii””

  1. f.m. says:

    …vireaza in panarama fara orizont a plictisului..[sic];cred c-ati vrut sa spuneti ”panorama”

    1. admin says:

      Textul este un citat. Este posibil ca autorul(Ion Mircioaga – scenaristul si regizorul piesei) sa fi vrut sa spuna ”panorama”, si nu ”panarama”. Si noua ni se pare mai potrivit, de aceea am si modificat textul.

Scrie un comentariu: