Spectacolul de teatru “Cum m-am lasat de gandit” / 21 martie

Spectacolul de teatru "Cum m-am lasat de gandit" / 21 martie afis iasiCafeneaua Maideyi va asteapta joi, 21 martie 2013, la ora 20.00 la un spectacol de senzatie!

De obicei, suntem indemnati sa ne lasam de fumat, de alcool, droguri sau sex. Acum suntem invatati sa nu mai fortam neuronii.

Anca Sigartau si 1-Q Sapro lanseaza un apel catre „ intelectualii obositi“ indemnandu-i sa abandoneze gandirea in favoarea unei vieti lipsite de orice efort intelectual.

Cei doi ofera chiar si cateva solutii – vreo noua – care sa le usureze celor interesati demersul. „Cum m-am lasat“, in regia lui Bogdan Muntean, dupa o idee de Hannes Stein, este o falsa pledoarie in favoarea non-gandirii si inactiunii.

Un pretext de care cei doi actori se folosesc admirabil, pentru a ne plimba prin padurea defectelor umane si prin arta universala.

BILETE

Rezervari: 0749382554 / 0232453138

Bilete: 15 lei

INFO

Cafenea Maideyi

Str. Lascar Catargi nr. 39, vis-a-vis de Spitalul de Urgente Copou, Iasi, Romania

Tel.: 074 938 2554

E-mail: cafenea@maideyi.ro

www.maideyi.ro

www.facebook.com/pages/Maideyi-Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Spectacolul de teatru “Cum m-am lasat de gandit” / 21 martie”

  1. nu mai fumez says:

    Mai, admin, nu asa ne-a fost vorba. Vrem articole, OPTIMISTE, nu din astea sa ne “apara riduri pe fatza, sau piticii pe creier”! Apropo, ma gandeam, ca in vara asta (eu) am vizitat destul de multe locuri din tara, pentru ca am facut economie la tigari (nemaifumand). Eu una, astept de la tine articole, care sa ma bucure, nu care sa ma intristeze, sau enerveze.
    Cu simpatie, Cristina M!

  2. cum ma las de fumat says:

    Buna ziua, eu mam tratat de helicobacter deja de 2 ori, prima oara nu prea a avut efect, urmatorul an cind am facut tratament, mia trecut toate probleme dar peste scurt timp de la intrupere iar au aparut( meteorisme, etc),stari de rau, si senzatie puternica ca ma frige la stomac, ce pot sa fac sa scap complet???

Scrie un comentariu: