Spectacolul de teatru “Crima la Howard & Johnson”

Luni, 7 februarie, ora 19.00 – Casa de Cultura a Studentilor

Pret bilet: 50 de lei

Comedia ”Crima la Howard & Johnson”, de Ron Clark si Sam Bobrick, este pusa in scena de regizorul Emanuel Parvu.

Din distributie: Mihai Bendeac, Diana Cavallioti si Emanuel Parvu

Producatori: Eugen Liviu Patrascu si Gabi Popescu

“Povestea e geniala: intr-o camera de hotel se intâmpla urmatoarele: in actul 1, sotia si amantul incearca sa-l omoare pe sot, in actul 2, sotia si sotul incearca sa-l omoare pe amant, iar in actul 3, amantul si sotul incearca s-o omoare pe sotie”. (Mihai Bendeac)

Referindu-se la succesul pe care l-a avut comedia, la data premierei, reputatul “New York Times” titra: Ron Clark si Sam Bobrick reusesc sa dea inca o lovitura”, iar “Variety” descria “crima” ca fiind “o piesa cu multe replici amuzante, situatii hilare si gaguri dementiale”.

“Una dintre reusitele bulevardului american. Una dintre cele mai longevive piese din repertoriul bulevardier. Trei personaje, trei destine comice, trei situatii hilare, toate in trei acte diferite. Pariul este garantat. Daca spectatorii nu ies cu crampe de râs din sala, atunci spectacolul nu este valorificat la maxim. Dupa cum spunea marele Dem Radulescu: va asteptam in numar cât mai mare”, este invitatia lansata de echipa spumoasei comedii “Crima la Horward Johnson”.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: