Spectacolul de teatru BRUT/ Hunter’s Pub, 4 aprilie

Spectacolul de teatru Brut
In Hunter’s Pub premierele continua ! Miercuri seara, de la ora 20.00 te invitam la teatru ! BRUT este spectacolul care imbogateste repertoriul teatrului independent iesean prin povestea de dragoste, cruda si perfida, dintre o studenta la Arte si “cobaiul” ei. Dialogul alert dintre personaje te introduce inca de la primele scene intr-o atmosfera incitanta, cu situatii dramatice sustinute de momente comice. 

Din distributie fac parte Ana-Maria Cazacu – Evelyn, Theodor Ivan – Adam, Laura Bilic – Jenny si Ovidiu Ivan – Phillip, regia fiind semnata de Vlad Cepoi.

Ana-Maria Cazacu face parte din distributia spectacolului “BFF” – rolul Eliza, regia Catalin Mindru. Pe Laura Bilic, cistigatoare a premiului pentru Cea mai buna actrita la Gala Tinarului Actor “Hop” in 2010, o mai puteti urmari in spectacolul “Calaul si Calauza” – regia Vasilica Blohat. Pe fratii Ovidiu si Theodor Ivan ii puteti vedea saptaminal in spectacolul de improvizatie al trupei Idiot. In Iasi, regizorul Vlad Cepoi a montat si spectacolul “Povesti de Familie” la Teatrul National Vasile Alecsandri.

Spectacolul  BRUT in regia lui Vlad Cepoi, te surprinde cu o poveste in care rasul si intrebarile danseaza printre sclipiri de ochi curiosi.

BILETE

Pretul unui bilet: 15 lei
Rezervari la: 0752 005 052

INFO

Facebook/Hunter’s Pub
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: