Spectacolul de teatru ”Aveti ceva de declarat?”

Teatrul National ”Vasile Alecsandri” va invita la spectacolul de teatru ”Aveţi ceva de declarat?” dupa Georges Feydeau, in regia lui Petru Hadârcă.

  • Miercuri, 25 ianuarie 2017, ora 19:00, sala mare – Teatrul National Iasi

Scenografie: Adrian Suruceanu. Costume: Lucia Covali. Mişcare scenică: Dumitru Tanmoșan. Muzică originală: Vali Boghean. Versuri: Valeriu Turea. Cu actorii: Petru Oistric, Mihaela Strâmbeanu, Anatol Durbală, Doriana Zubcu-Marginean, Emil Gaju, Ghenadie Gâlcă, Iurie Focșa, Alexandru Pleșca, Ion Mocanu, Angela Ciobanu, Iurie Negoiță, Draga-Dumitrița Drumi, Igor Babiac, Olesea Sveclă/Tinka Gorcenco. Durata spectacolului: 1 h 50 min

Victor-Emanuel Chandebise își iubește soția, pe Raymonde, ca în prima zi, doar că, fiind mai stresat de curând, nu mai are focul conjugal de odinioară. Raymonde e în consecință convinsă că soțul său, de obicei înflăcărat, o înșală și decide, plictisită și dornică de revanșă în stil ochi pentru ochi, dar fără probe, să-l prindă în flagrant, rugând-o pe amica ei Lucienne să-i scrie o scrisoare de rendez-vous la hotelul

Motănașul gentilom ținut de o madamă cu biografie și experiență bogate în profesarea amorului liber și de soțul ei, militar în rezervă cu exigențe morale înalte în ce-i privește pe alții, dar foarte tolerant cu el însuși. Colac peste pupăză, servitoru lstabilimentului, Poche, seamănă leit cu Chandebise. Scrisoarea e scrisă și apoi citită de Victor-Emanuel ș iamicul săuTournel (care vrea, în secret, să o seducă pe Raymonde) dar și de Homenides,  soțul lui Lucienne, care, teribil de latin și amarnic de gelos, recunoaște scrisul consoartei, scoate pistolul și dă startul unui maraton de încurcături turbulente de mai mare dragul.

Imposturi, gelozie și focuri ilare de dragoste rănită, într-un spectacol care nu îți dărăgaz de gândire, ci doar poftă pantagruelică de râs!

BILETE

Biletele se pot achiziţiona on-line de pe site-ul www.eventim.ro, secţiunea Locaţii-Iaşi şi direct, din reţeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti. Biletele se pot rezerva şi cumpăra şi de la Agenţia Teatrală situată pe Bd. Ştefan cel Mare nr.8A.

Agentia teatrala: Telefon: 0232-255999. Program: 10.00 – 17.00, de luni pina simbata (duminica inchis).

Pentru grupuri organizate, va rugam sa va adresati Departamentului Marketing-Organizare la telefon 0232-255999.

Atentie! Accesul in sala dupa inceperea spectacolului este interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pentru a preveni situatiile neplacute, rugam spectatorii sa fie prezenti la sala de spectacole cu cel tirziu 10 minute inainte de ora inceperii.

INFO

TEATRUL NAŢIONAL „VASILE ALECSANDRI” IASI,
Fondat în 1840

Str. Agatha Bârsescu, nr. 18, cod 700074, Iaşi

E-mailtniasi@yahoo.com

Web: www.teatrulnationaliasi.ro

FB: www.facebook.com/TNIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: