Spectacolul de teatru „N.O.R.A”

Ateneul Tatarasi invita publicul duminica, 12 iunie, ora 1900, la spectacolul de teatru, „N.O.R.A”, adaptare dupa „O casa de papusi”, de Henrik Ibsen, in regia lui Florin Caracala. Din distributie fac parte : Ioana Lefter, Alina Mindru, Victor Bitiusca, Iustin Surpanelu. Scenografia : Ioana Murariu; Video concept : Andrei Cozlac & Mihai Apostu; Design Ambiental : Oana Pricop & Minodora Lungu si Asistenta de regie : Georgiana Dimbu.

UPDATE CONCURS! Invitatia a fost cistigata de Todirica Ionut.

Pretul biletului este de 15 lei (adulti) si 10 lei (elevi,studenti si pensionari).

“Spectacolul N.o.r.a este un spectacol despre viata oamenilor, care incearca sa redea definitia ”scopului” in viata individului. Este o metoda de interventie sociala prin teatru, o metoda de educatie non-formala pentru implementarea unei constiinte reactive si de responsabilizare civica.

Vreau ca prin acest spectacol sa arat atat o parte comica a disimularii sinelui, cat si una tragica. Vreau ca prin acest spectacol sa propun mai degraba un joc. Un alt joc de genul ”Ce-ar fi daca ar fi?”. Spectacolul se vrea a fi un exercitiu de provocare. Sa ne provocam pe noi insine sa fim mai sinceri cu noi insine si cu cei din jur. Un spectacol ce lanseaza o serie de intrebari legate de viata unor oameni, ofera raspunsuri altora, dar distreaza pe toata lumea. Pana la un punct.

Spectacolul ofera publicului iesean o modalitate de educatie prin cultura, o mana de ajutor intinsa oamenilor pentru a-si cunoaste mai bine ideile, planurile, visele, astfel incat viata lor pe pamant sa nu fie una indiferenta, alba, terna, falsa…” (Florin Caracala)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Spectacolul de teatru „N.O.R.A””

  1. emilia says:

    Dc nu pot trimite mail pentru concurs?Imi da eroare..am incercat de nenumarate ori…nu este valid mailul dumneavoastra?

    1. admin says:

      Am primit ambele raspunsuri. Se pare ca este o problema cu serverul de pe care trimiteti mesajul – serverul nostru il trateaza ca fiind ”spam”.

Scrie un comentariu: