Spectacolul de dans “Dance History” By Adrian Stefan

Spectacolul Dance History By Adrian Stefan realizat cu Formatia de dans “The Sky” a Casei de Cultura a Studentilor Iasi va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor Iasi in data de 3 martie 2011, incepand cu ora 19.00.

Dans irlandez, rusesc, tribal, tiganesc, oriental, cabaret, egiptean, can can, step sunt doar cateva dintre dansurile pe care spectatorii le vor putea urmari incepand cu ora 19.00 la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

Trupa ‘The Sky” este multipla laureata nationala si internationala la diverse concursuri de dans, are un palmares impresionant de trofee si distinctii acumulate in activitatea lor de 10 ani de prestatii artistice, sustinad spectacole in intreaga tara, alaturi de majoritatea numelor importante din Show-biz-ul romanesc (Holograf, Romania, Blondy, Nicola, Bliss, Candy, Pepe, Sistem, Accent, Bosqito, Pavel Stratan, Loredana Groza, Laura Stoica, Nico, Marcel Pavel, Stefan Banica Jr., Ducu Bertzi, Laurentiu Cazan, etc.) si primind aprecieri pozitive din partea publicului si a criticilor.

Trupa spera ca prin realizarea acestui spectacol sa atraga publicul iubitor de arta pentru a le oferi un show de dans de exceptie cum rar se pot vedea in Romania si 2 ore de “rasfat” vizual in compania a 30 de danstori tineri si talentati.

Coregraful si regizorul spectacolului “Dance History” Adrian Stefan aduce in acest spectacol o retrospectiva a evolutiei in timp a dansului urmarind sa cuprinda cele mai importante genuri cunoscute si dorite de publicul romanesc , dansuri pe care spectatorii vor avea ocazia de a le viziona “live” in acest spectacol de exceptie.

Biletele se pot procura de la Casa Studentilor si  costa 10 lei/persoana ( 5 lei/persoana pentru elevi si studenti ).

http://www.youtube.com/watch?v=Gkc0c1cXcJ8
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

5 comentarii la “Spectacolul de dans “Dance History” By Adrian Stefan”

 1. unde e pretu bre? cat costa?

  1. admin says:

   10 lei
   5 lei – pentru elevi si studenti. Biletele se pot lua de la Casa Studentilor

 2. Elena says:

  Unde se poate afla pretul unui bilet?

 3. nick says:

  ca tie nu-ti scapa niciodata nimic!

 4. vince says:

  Nu exista spectacole, concerte etc.. ” LIFE” . Se numesc LIVE. Suntem in 2011 totusi, come on !

Scrie un comentariu: