Spectacolul „Dance History”

Spectacolul „Dance History”  a avut loc pe 8 mai, la Casa de Cultura a Studentilor, in cadrul festivalului studentesc  Festudis 2012. Coregraful si regizorul show-ului „Dance History”, Adrian Stefan, care este si mentorul formatiei The Sky,a realizat  in acest spectacol o retrospectiva a evolutiei in timp a dansului. Spectacolul a fost deschis de trupa de dans modern  „Quasar Dance ”,The Sky Junior si de trupa de dans irlandez „Irish Way”din Bucuresti.

Dansurile pe care spectatorii au avut ocazia sa le priveasca au fost cele mai importante genuri cunoscute de publicul romanesc. Peste 30 de dansatori au oferit un show de exceptie, bucurand publicul cu o multitudine de stiluri de dans, precum irlandez, tiganesc, cancan, oriental, rusesc, step, cabaret si multe alte.

Acest spectacol a fost si mai deosebit prin faptul ca formatia de dans The Sky a implinit 10 ani. Cu ocazia acestui eveniment s-a creat un show inedit care a imbinat maiestria trupei The Sky cu impecabila coregrafie a lui Adrian Stefan.

Spectacolul s-a sfirsit cu multumirile coregrafului si cu inminarea unor cupe special pregatite, atit pentru toti dansatorii trupei de la inceputul activitatii formatiei The Sky, cit si pentru invitati. In aceste doua ore si jumatate cit a durat spectacolul, atmosfera care s-a creat in sala a fost una absolut deosebita, energica si placuta.

Autor: Mihaela Ciofu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: