PREMIERĂ/ Spectacolul coregrafic contemporan „Pasărea Phoenix”

pasarea-phoenix-iasi-afis-spectacol-teatru-ateneul-tatarasi-23-februarie-2014Ateneul Tătăraşi invită publicul duminică, 23 februarie 2014, la ora 16:00 la PREMIERA Spectacolului coregrafic contemporan “Pasărea Phoenix”.

  • Scenariul, regia şi coregrafia: Vasilica LUNGU
  • Distribuţie: Iulian Adrian CIAPĂ, Vasilica LUNGU, Bogdan TULUC, Victor Alexandru MACOVEI
  • Muzică: Mario Martinez, John Powell, Lee Ru-Ma, Hanz Zimmer
  • Proiecţie şi colaj muzical: Constantin BORTICĂ
  • Lumini: Gavril ANEA

DESPRE

Într-un spaţiu  nedefinit Atum se află la capătul puterilor cu mii de întrebări fără răspuns. Îngenunchiat de parcă pământul l-ar vrea lui, se bate cu palmele în piept ca semn al durerii pricinuite de Iubita care l-a părăsit. Se simte mai singur ca niciodată, într-un întuneric spăsător şi, deşi el nu are nicio vină, se acuză şi se condamnă crezând că ar fi putut să fie altfel.

Viaţa e un joc cu reguli nescrise. Doar în urma înfrângerilor înveţi cum că câştigi apoi. Ce nu te doboară te face mai puternic şi o etapă încheiată nu e decât începutul unei noi aventuri.

“Am fost trădată şi am suferit, am fost pierdută şi dezamăgită, am fost singură între mai mulţi, m-am judecat şi mi-am dat singură sentinţă, m-am mâniat şi am blestemat, m-am pierdut pe mine însămi odată cu încrederea în mine, am crezut într-un abis al imaginaţiei mele şi am refuzat să trăiesc prezentul. Am găsit doar lucuri inutile în toată existenţa mea şi am dorit cu ardoare să dispar într-o altă dimensiune. Am supravieţuit şi am găsit adânc ascunsă-n mine Pasărea Phoenix care a renăscut din cenuşa sufletului meu, mai puternică şi mai înţeleaptă.”, Vasilica Lungu, scenarist, regizor, coregraf Pasărea Phoenix.

Vasilica LUNGU este o tânără de 28 de ani, absolventă a colegiului de Arte “Octav Băncilă” din Iaşi. Este licenţiată în Educaţie fizică şi sport, studii absolvite la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi are un master în spectacolul de coregrafie contemporană, studii absolvite la Universitatea Română de Ştiinţe şi Arte “Gheorghe Cristea” din Bucureşti.

BILETE ȘI REZERVĂRI

Rezervări online: www.ateneutatarasi.ro

Preţ unic bilet: 5 lei

Program casierie bilete: marţi- vineri 13.00-16.00 şi cu o oră înainte de începerea fiecărui spectacol.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAȘI

tel. 0232 26 18 46 int.112

mobil: 0751 127 741

e-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

site: www.ateneutatarasi.ro

FB : www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: