Spectacolul ”Conexiuni urbane” @Teatru Fix

conexiuni urbane-tetaru fix

Sambata, 25 iunie, ora 19, vă așteptăm la cel de-al doilea spectacol din cadrul FixTeeN, program inițiat de Teatru FiX pentru sprijinirea tinerilor creatori.

CONEXIUNI URBANE- spectacol construit de TRUPA MARE -vorbeşte despre cât de important este să ai o atitudine faţă de ce se petrece cu semenii tăi, chiar dacă, din fericire tu nu ai trecut până acum prin aşa ceva.

Este atitudinea noastră în faţa sistemului din care facem parte. Sistem, în care accentul este pus tot mai mult pe valorile materiale şi nu pe cele sufleteşti sau morale. Nu este un act de revoltă, nu este un protest, este modalitatea artistică a unor tineri de a se exprima liber în faţa dumneavostră, invocând faptul că nu sunt indiferenţi şi că le pasă de ceea ce se întâmplă, de exemplu, în sistemul de învăţământ din România anului 2016. Un gen de spectacol experimental, în care actorii nu vorbesc cu un al patrulea perete ci, surprinzător, se adresează în mod direct publicului. Un spectacol care trezeşte o multitudine de stări, dar şi multe întrebări.

Spectacolul nu este recomandat celor slabi de înger, celor care nu acceptă vremurile în care trăiesc, şi mai ales celor care nu înţeleg noţiunea de respect reciproc.

TRUPA MARE : Teodora Iftime, Miruna Pricope,  Bianca Anton, Delia Carp, Bogdan Capsa, Teodora Prisacariu, Ioana Nadanie, Daniel Cristea, Dana Chilimingeru, Malina Alexandrescu, Carina Stadoleanu, Antonia Bahrim, Ilinca Balanescu, Ilinca Popa, Delia Carp, Mara Antoce. Regie:Mîndru Cătălin Ștefan

REZERVARE

SUPPORT: 10 LEI. REZERVARI: 0724 92 12 12

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: