Spectacolul: Chemarea pasarii de acasa

“Chemarea pasarii de acasa”. Acesta este numele urmatorului spectacol semnat de Tudor Gheorghe, un eveniment unic si inedit, asa cum ne-a obisnuit maestrul. Permanenta dragoste fata de publicul sau, dar si aprecierea pe care o primeste si o pretuieste, il onoreaza, si, in acelasi timp, il determina sa se reinventeze de fiecare data si sa revina cat mai des in fata acestuia cu noi reprezentatii.
Spectacolul “Chemarea pasarii de acasa” va cuprinde opere insemnate ale poetului si prozatorului Mircea Micu, ale carui volume, tiparite inainte de revolutie, precum si cele de dupa, au cunoscut o larga audienta in randul cititorilor, fiind publicate intr-un tiraj de peste un milion de exemplare.

Dupa “Stagiunea permanentelor frumuseti” ce s-a bucurat de un succes enorm, iata ca infatigabilul Tudor Gheorghe a pregatit, in stilu-i caracteristic, aceasta noua premiera remarcabila ce continua scopul maestrului de a aduce in atentia tuturor imaginea in stare pura a poeziei romanesti.

“Maestrul va prezenta publicului un spectacol realizat si inspirat din operele lui Mircea Micu, poate unul dintre cei mai importanti poeti contemporani.  Este prima reprezentatie ce face parte dintr-un nou ciclu de restituiri culturale, de aceasta data, poetice, insa vor urma si altele, realizate pe baza lucrarilor altor poeti de seama”, dezvaluie Pepino Popescu, presedintele Agentiei Vreau Bilet.

Evenimentul se va concretiza printr-un turneu in intreaga tara, iar la Iasi reprezentatia va avea loc pe data de 24 mai 2010, incepand cu ora 19.00 la Casa de Cultura a Studentilor.

Pretul unui bilet este de 70 lei.

Biletele se gasesc la Casa Studentilor si Agentia Teatrala
Informatii la tel.: 0763/600.550
Rezervari la tel.: 0232/255.999; 0749/052.323

[mappress]

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: