Spectacolul caritabil ”Un dar de Craciun”

un-dar-de-craciun-17-dec

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași vă așteaptă și zilele acestea la o serie de concerte și spectacole caritabile de colinde. Evenimentele au loc în Aula BCU Iași.

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 18:00 sunteti invitati la  spectacolul caritabil „Un dar de Crăciun” care își propune să ajute pe unii dintre cei mai defavorizati copii ai acestei lumi, oferindu-le daruri de Crăciun. Alături de copiii din desertul Chalbi va fi tânărul artist ieșean Alexandru David, care va picta în direct și care vă va pregati câteva surprize.

Programul artistic va fi susținut de Corul de copii „Juniorii Operei” al Operei Naționale Române din Iași (prof. dirijor Raluca Zaharia) și de alți tineri artiști talentați ai Iașului. Evenimentul va fi moderat de Maura Anghel (jurnalist „Evenimentul”) și Raluca Daria Diaconiuc (jurnalist „Radio Iași”).

Organizatorul evenimentului este asociația „Sharing Love”, în parteneriat cu BCU Iași, Centrul de Promovare Turistică din Iași și Pensula unui copil în sprijinul altor copii.

BILETE

Costul unui bilet (45 lei) este echivalent cu valoarea unui dar care va fi oferit unui copil. Pentru rezervări, sunați la nr de tel: 0748/952.707. Biletele se vor achita în ziua evenimentului.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: