Spectacolul caritabil “Moş Crăciun e voluntar!” la Ateneul Tătăraşi

afis-crucea-rosie

Filiala de Cruce Roşie Iaşi în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi organizează, în cadrul proiectului „Arată că îţi pasă!”, spectacolul caritabil „Moş Crăciun e voluntar!”.

La spectacol participă peste 100 de voluntari, elevi şi studenţi, care doresc să-l ajute pe Moş Crăciun să ajungă şi la copii de la Complexul de Servicii Comunitare –Bucium. Teatrul, dansul, muzica şi pictura sunt cele patru ateliere pentru care copii au depus suflet şi s-au pregătit conştiincios. Tablourile pictate la atelier, vor putea fi cumparate la licitaţie. De asemenea vor putea fi achiziţionate papioane confecţionate de voluntarii Crucii Roşii şi insigne de colecţie.

Alături de noi, s-au implicat voluntar dansatorii de la trupa de dans Elegance şi actorii din trupa de teatru Ludic, care au si coordonat atelierele de dans şi teatru.

BILETE

Biletele pot fi achiziţionate de la sediul Crucii Roşii Iaşi, din B-dul Ştefan cel Mare nr. 10, pentru suma de 10 lei. Toţi banii obţinuţi din vânzarea biletelor, obiectelor hand-made şi a licitaţiei vor ajunge sub formă de cadouri la cei peste 80 de copii de la Complexul de Servicii Comunitare – Centrul de Plasament Bucium.   Evenimentul va avea loc vineri, 12 decembrie, la Ateneul Tătăraşi, începând cu ora 17:00.

INFO

Societatea Naţională de Cruce Roşie  din România, Filiala Iaşi

Str. B-dul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 10, Bl.B1 – parter  Iaşi

Tel/fax: 0232/ 216 530

E-mail:  crucearosieis@yahoo.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: