Spectacolul caritabil ”Bucurie de Craciun”

Bucurie de Craciun

APOM (Asociatia Pentru Protectia Omului si Mediului ZTI), va invita sa participati la spectacolul caritabil “BUCURIE DE CRACIUN”, ce va avea loc in data de 17 decembrie 2012, ora 18.00 in Aula Bibliotecii Centrale Universitare (BCU), Iasi.

Programul artistic, va fi sustinut de: Corul de copii-Parohia Holm, Cvartetul SymphonIs, Corul ASCOR, Malina Ciobanu, Prof Univ. Dr. Doina Grigore, Grupul vocal-instrumental Deisis.

Concertul are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea unor copii proveniti din familii monoparentale, cu venituri reduse, copii selectati in colaborare cu Directia de Asistenta Comunitara Iasi.

Pentru a asigura o transparenta totala, cadourile achizitionate vor fi daruite  de catre Mos Craciun, in timpul unei petreceri dedicata acestor copii, organizata in data de 22 decembrie 2012, ora 18.00  la Restaurant “LA CIUPERCA”. Petrecerea este deschisa pentru toti cei care vor sa-i  cunoasca si sa le ofere personal daruri acestor copii.

Si la aceasta petrecere vom avea cateva momente de spectacol, oferite de cei de la “Scoala de Tango Argentinian Tango Feliz” si “Clubul de Dans Sportiv Dance Studio”.

Iar cei care doresc sa petreaca o seara ALTFEL, pot ramane in continuarea petrecerii, la o MILONGA speciala de Craciun (seara de tango argentinian).

Parteneri: Biblioteca Centrala Universitara Iasi, Directia de Asistenta Comunitara Iasi, Parohia Holm, ASCOR, Cvartet SymphonIs, Formatia Deisis, Scoala de Tango Argentinian Tango Feliz si Clubul de Dans Sportiv Dance Studio.

Sponsori oficiali: Complex Hotelier Ciric, Cofetaria A la Grec si Artistique Studio.

Parteneri Media : TVR Iasi, Ziarul de Iasi, IasiFun, Radio Vox T si InOras.ro

DONATII Donatiile se pot face atat in timpul Concertului, la petrecere , sau in contul: RO74RNCB0178129296250001 deschis la BCR, Asociatia Pentru Protectia Omului si Mediului ZTI

 

INFO

Tel: 0746757707

apom.zti.iasi@gmail.com

www.facebook.com/apom.zti

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: