Spectacolul caritabil “Poveste de Craciun”

Crucea Rosie Iasi continua traditia Povestii de Craciun inceputa in urma cu doi ani realizand si in acest an un eveniment caritabil, menit a strange fonduri pentru Spitalul Sfanta Maria.

Evenimentul va avea loc joi, 15 decembrie, ora 17.00, la Ateneul Tatarasi.

Continuand traditia, spectacolul caritabil de Craciun organizat de Crucea Rosie filiala Iasi se afla la cea de-a 3-a editie. Astfel, in data de 15 decembrie 2011, orele 17, cetatenii orasului Iasi sunt invitati la Ateneul Tatarasi pentru a savura un colaj de muzica, dans si teatru, dar si pentru a cumpara decoratiuni de Craciun si produse hand-made sau pentru a-si masura tensiunea arteriala, pulsul, indicele de masa corporala, greutatea si grasimile din organism. Toate acestea au un singur scop, acela de a strange fonduri pentru achizitionarea unui microscop chirurgical in valoare de 11000 euro ce va deservi 3 sectii ale spitalului Sfanta Maria din Iasi.

Regizat si organizat intr-o maniera originala de Ramona Puricel (coordonator principal) si Cristiana Salgau (coordonator secundar) si pus in scena cu ajutorul voluntarilor Crucii Rosii, proiectul “Poveste de Craciun” nu ar fi putut deveni realitate fara ajutorul invitatilor: So Trupa (Palatul Copiilor), Grupo Capoeira Brasil Iasi, Teodora Dragus si Stefan Dumitru (dans sportiv), Elena Gramada si Vladut Amarghioalei (dans modern) si Orchestra de viori a Palatului Copiilor din Iasi sub bagheta domnului profesor Paul Serban.

Intrare: donatie 10 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: