Spectacolul caritabil “Teenage on the beat”

ISmile, in colaborare cu Asociatia Salvati Copiii – filiala Iasi si Ateneul Tatarasi, va desfasura cea de-a doua editie a campaniei “Suflet pentru zambet” prin organizarea unui spectacol caritabil dedicat liceenilor “Teenage on the beat”, ce va avea loc duminica, 8 mai, ora 16.00, la Ateneul Tatarasi.

UPDATE CONCURS: Invitatia a fost cistigata de Zelinca Gabriela.

Evenimentul este dedicat in exclusivitate liceenilor iubitori de muzică hip-hop, ragaee, coregrafii streetdance, cwalk, hip-hop si stand-up comedy.

„Teenage on the beat” va fi un spectacol cu dans pe cele mai tari beat-uri cu trupa Dance Explosive si muzica pe super ritm de hip-hop si raggae cu DubuluVe si Dj. Yo!
Seara va fi condimentata cu un super concurs cu premii si Stand-up comedy cu Costel, membrul fostei trupe Deko, show acum PERMIS si SUB 18 ANI!

Accesul la spectacol se face pe baza de invitatie. Valoarea unei invitatii este de 12 lei. Invitatiile de participare se pot cumpara din incinta magazinului Trymax Romania (parter, Iulius Mall) si de la Ateneul Tatarasi, incepand cu data de 30 aprilie 2011.

Fondurile obtinute din incasari vor fi donate pentru programul de reintegrare la scoala a copiilor strazii si a celor defavorizati din cadrul Asociatiei Salvati copiii – filiala Iasi!

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: