Spectacolul „CAMERISTELE” la Teatru la FiX

Spectacol „CAMERISTELE” la Teatru la FiX/ Afis Iasi
Miercuri, 10 aprilie 2013, ora 19.00, Cameristele vin la Fix. Scris in 1947, textul dramatic Cameristele de Jean Genet, a fost pus in scena pentru prima data de catre Louis Jouvet si prezentat publicului la Théâtre de l’Athénée din Paris.

Claire si Solange sunt de ani de zile in serviciul Doamnei. O iubesc intr-atat incat decid sa o omoare… O comedie care sfarseste cu adevarat rau, o poezie stranie, un teatru cu totul modern unde fiecare isi cauta locul: Claire, Solange si Doamna formeaza un trio uimitor.

„Spectacolul trebuie privit ca un simpu joc, atat de catre spectatori, cat si de catre personaje. Un joc  cu o singura regula: adevarul. Regula insa pe care nimeni nu o cunoaste”, declara tanara regizoare, Laura Dimbu.

Spectacolul este prezentat in cadrul proiectului Cafékultour, organizat de Centrul Cultural Francez Iasi si Centrul Cultural German Iasi, in parteneriat cu  British Council Iasi, Centrul Cultural Oriental Iasi si Centrul Cultural al Americii Latine si Caraibelor Iasi si va avea loc in perioada 8-21 aprilie 2013.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET: iasifun.ziaruldeiasi.ro/cafekultour-viii-8-21-aprilie-2013

„Cafékultour”, la cea de-a opta editie este  unul dintre evenimentele cele mai populare ale institutiilor organizatoare. Scopul  ramane acelasi: aducerea evenimentelor culturale cat mai aproape de public, in spatii neconventionale cu potential artistic.

  • Regizor: Laura Dimbu
  • Distributia: Alexandra Cantemir, Alexandra Lupu, Daniela Tocari

BILETE

Intrare 10 lei

REZERVĂRI

Rezervări la www.teatrufix.ro sau la 0743 915 868.

INFO

facebook.com/teatru.fix.1
www.teatrufix.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: