Spectacolul „Big baby” in regia lui Andrei Serban, la Iasi

Spectacolul „Big baby” in regia lui Andrei Serban, la Iasi afisCompania de teatru 1(ndependent) din Bucuresti va juca pe scena Nationalului iesean spectacolul „Big baby” de Frank Moher in regia lui Andrei Serban. Reprezentatia va fi oferita pe 20 noiembrie, incepand cu ora 18, in Sala Studio „Teofil Valcu”.

  • Reprezentatia va fi oferita pe 20 noiembrie, incepand cu ora 18, in Sala Studio “Teofil Valcu”.

Protagonistii piesei, Liz, Daisy si Alex, sunt interpretati de actorii Amalia Cioloan, Madalina Branduse si Andrei Serban. Costumele sunt realizate de Elena Ciolan.

Spectacolul are o durata de o ora si 20 de minute, iar biletele pot fi achizitionate de la Agentia teatrala din B-dul Stefan cel Mare si Sfant cu 22 de lei. Fiind un spectacol invitat, nu se acorda reduceri.

„Liz este o asistenta de varsta mijlocie care se bucura de o viata buna. Asta pana apare Alex la usa, spunand ca este fiul ei. Problema: ea nuare nici un fiu. Dar totusi cum de stie atatea lucruri despre ea? In timp ce misterul se descifreaza, Alex se indragosteste de Daisy, vecina extravaganta de la etajul superior, care sustine ca ea i-a dat lui Steven Spielberg ideea pentru E.T. Cei trei o termina schimbandu-si unul celuilalt viata in moduri in care nici macar cineva cu imaginatia debordanta a lui Daisy nu le-ar fi prevazut”, prezinta pe scurt subiectul piesei reprezentantii companiei bucurestene.

Spectacolul a fost jucat pentru prima data in luna iunie a acestui an, la Clubul Taranului din Bucuresti.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro; autor: Loredana Oprea

INFO

www.teatrulnationaliasi.ro

www.facebook.com/TNIASI

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: