Spectacolele programate pentru Scoala Altfel se joaca cu casa inchisa la Teatrul Luceafarul

Prefată la vacanta de primavară a elevilor, săptămîna 7-13 aprilie, denumită Scoala altfel, a fost asezată de Ministerul Educatiei sub deviza “Să stii mai multe, să fii mai bun”, scopul ei fiind învătarea nonformală. Vizionarea unui spectacol, întîlnirile cu artistii, prezentarea atelierelor unde se confectionează decorurile si costumele sînt, în fiecare an, puncte de mare interes pentru copii si tineri.

Printul fericit, dupa Oscar Wilde

Imagine din spectacolul ''Printul fericit'', dupa Oscar Wilde - Teatrul Luceafarul, Iasi

Teatrul “Luceafărul” a venit si în acest an cu o ofertă irezistibilă, care s-a dovedit a fi pe placul publicului. Nu mai putin de 14 spectacole se vor juca în intervalul pomenit, toate la sala mare, si toate sînt deja sold out.

Preferatele publicului sînt ”Printul fericit” după Oscar Wilde, ”Kajtus, vrăjitorul” după Janusz Korczak, ”Motanul încăltat” după Charles Perrault si ”Sindbad marinarul” după o poveste arabă. Numărul de bilete vîndute depăseste 7000, ceea ce înseamnă un grad de ocupare a sălii de 100 la sută.

Pentru a răspunde numărului foarte mare de solicitări, Teatrul a decis să suplimenteze la fiecare reprezentatie numărul de locuri cu cîte 50 de scaune mobile. Artistii si tehnicienii trupei vor face un adevărat tur de fortă, jucînd si cîte trei spectacole pe zi. Efortul lor va fi compensat de aplauzele acestui numeros public.

INFO

Teatrul pentru copii si tineret ”Luceafarul”

Adresa: str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Tel./Fax: 0232-212662, 0232-256022, 0332-407218,

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

www.luceafarul-theatre.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: