Doua spectacole neconventionale vor „pregati” reprezentatiile din cadrul FRINGE-ul la Cafeneaua Maideyi

Doua spectacole neconventionale vor „pregati” reprezentatiile din cadrul FRINGE-ul la Cafeneaua MaideyiCafeneaua Maideyi va invita la ”Elevator” si ”Gunoierul” – două spectacole neconvenționale ce vor ”pregati” publicul iesean pentru cele noua reprezentatii programate la Maideyi in cadrul FRINGE (FIE – Festivalul International al Educatiei).

  • ”Elevator” va avea loc sambata – 8 Iunie 2013, ora 21:00, iar actorii din ”Gunoierul” – trupa de teatru ”Ș” vor urca pe scena din Maideyi miercuri, 12 Iunie 2013, ora 21:00.

ELEVATOR

”Elevator” a castigat in 2004 Premiul DramAcum, iar in 2007 a obtinut Premiul pentru cea mai buna piesa romaneasca nouă la Festivalul National de Dramaturgie Contemporana din Timisoara. Piesa exploreaza dinamica relatiilor interumane comprimate in mod fortat intr-un spatiu delimitat. Sechestrati in liftul unei cladiri abandonate, fara mancare, fara apa, fara posibilitatea de a scapa, doi tineri evadeaza prin cunoasterea celuilalt.

O piesa eminamente despre dragoste si prietenie, aceasta poveste a unei incercari de supravietuire este dezarmant de onesta prin personajele charismatice si vulnerabile in acelaşi timp. Distribuția ”Elevatorului” este formată din Alexandru Dobinciuc si Alexandra Acalfoae, iar regia este semnata de Vlad Volf.

GUNOIERUL

Spectacolul ”Gunoierul” – dupa un text de Mimi Branescu – este o comedie spumoasa, a oamenilor obisnuiti, dar cu secrete mari, care te face sa te intrebi: ”eu ce am în gunoiul meu?” Prezentarea succintă a spectacolului incită la contemplare: ”Stim cu toti ca fiecare isi are gunoiul lui; mai mic sau mai mare, mai bun sau mai rau, gunoiul ramane gunoi si va fi desconsiderat pe vecie. Ne gandim vreodata ca gunoiul ascunde o mare parte a secretelor noastre ? Nu. Dar ce s-ar intampla daca gunoiul ar devine obsesie?”

Actorii George Cocos, Daniel Chirila, Alex Iurascu si Claudia Chiras, sub regia lui Catalin Cucu, vor antrena publicul intr-un maraton de intrebari si raspunsuri intortocheate, toate sub semnul unei comedii inteligente care va aduce zambete pe fata tuturor.

BILETE ȘI REZERVĂRI

Pretul biletelor la ambele spectacole este 13 lei. Biletele se pot achizitiona zilnic de la Cafeneaua Maideyi, iar rezervarile se preiau la nr. de telefon 0749.382.554.

INFO

www.maideyi.ro

www.facebook.com/pages/Maideyi-Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: