Spectacole in aer liber: “Cock-Tales” in cadrul Festivalului “Street Delivery”

Centrul Cultural German Iaşi, în colaborare cu Fundatia Cărturesti vă invită sâmbătă, 14 iunie si duminică, 15 iunie, începând cu orele 12:00, 14:00 si 16:00 pe strada Vasile Pogor, la spectacolele amuzante în aer liber oferite de păsările de curte gigantice “Cock-Tales”. Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului „Street delivery”.

În perioada 13-15 iunie, Strada Vasile Pogor se va închide pentru masini si se va deschide pentru oameni. Pe parcursul a două zile: 14 si 15 iunie vor avea loc mai multe spectacole în aer liber cu păsările de curte gigantice „Cock-Tales”. Trupa formată din trei artisti de la Teatrul „PasParTout” din Germania va implica în spectacolele sale “Walking-Act” si publicul prezent la eveniment.

Trei păsări de curte obraznice joacă scene comice si muzicale în mijlocul publicului, integrând spectatorii în scenetele lor. Un cocos umflat  în pene, o găină obraznică si un pui pipernicit formează un grup amuzant de păsări de curte, care asigură publicului o  atmosferă plină de umor si voie bună.

Bucuria pură de a juca, postura aproape originală a păsărilor de curte, costume lucrate manual cu minutiozitate, peste 3000 de pene cusute manual pe fiecare costum, toate acestea conferă acestor păsări supradimensionate un realism uimitor.

Organizatori: Centrul Cultural German Iasi si Fundatia Cărturesti

INFO

Centrul Cultural German Iasi

www.kulturzentrum-iasi.ro

Street Delivery

www.streetdelivery.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: