Spectacole in aer liber: “Cock-Tales” in cadrul Festivalului “Street Delivery”

Centrul Cultural German Iaşi, în colaborare cu Fundatia Cărturesti vă invită sâmbătă, 14 iunie si duminică, 15 iunie, începând cu orele 12:00, 14:00 si 16:00 pe strada Vasile Pogor, la spectacolele amuzante în aer liber oferite de păsările de curte gigantice “Cock-Tales”. Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului „Street delivery”.

În perioada 13-15 iunie, Strada Vasile Pogor se va închide pentru masini si se va deschide pentru oameni. Pe parcursul a două zile: 14 si 15 iunie vor avea loc mai multe spectacole în aer liber cu păsările de curte gigantice „Cock-Tales”. Trupa formată din trei artisti de la Teatrul „PasParTout” din Germania va implica în spectacolele sale “Walking-Act” si publicul prezent la eveniment.

Trei păsări de curte obraznice joacă scene comice si muzicale în mijlocul publicului, integrând spectatorii în scenetele lor. Un cocos umflat  în pene, o găină obraznică si un pui pipernicit formează un grup amuzant de păsări de curte, care asigură publicului o  atmosferă plină de umor si voie bună.

Bucuria pură de a juca, postura aproape originală a păsărilor de curte, costume lucrate manual cu minutiozitate, peste 3000 de pene cusute manual pe fiecare costum, toate acestea conferă acestor păsări supradimensionate un realism uimitor.

Organizatori: Centrul Cultural German Iasi si Fundatia Cărturesti

INFO

Centrul Cultural German Iasi

www.kulturzentrum-iasi.ro

Street Delivery

www.streetdelivery.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: