Spectacol inedit de Colinde la Biserica Toma Cozma din Iaşi/ 16 decembrie

Duminică, 16 decembrie 2012, începând cu ora 16.00, se va desfăşura la Biserica Toma Cozma din Iaşi tradiționalul CONCERT DE COLINDE susţinut de Corul Psalm.

Și în acest an, în cadrul Cursului gratuit de învățare a colindelor românești, organizat de Asociaţia Toma Cozma în cursul lunilor noiembrie şi decembrie, s-au format două coruri de cca. 60 de colindători, care, sub coordonarea domnișoarei Daniela Cojocaru, vor prezenta un program inedit de colinde.

Din program nu vor lipsi surprizele și momentele de bucurie pe care ni le procură întotdeauna venirea lui Moș Crăciun, încărcat cu diplome pentru colindători, daruri și cu urări frumoase pentru toți.

Părintele Paroh Mihai Mărgineanu, subliniind cum trebuie să sărbătorim Crăciunul în spiritul creştin, a precizat: „Să învăţăm şi să cântăm colinde! Un colind întotdeauna uneşte cerul cu pământul. Noi, românii, suntem privilegiaţi, avem un tezaur nepreţuit de colinde. Învăţând colindele ne disciplinăm pe noi înşine şi, mai mult decât atât, colindul ne ajută să nu ne pierdem identitatea“.

INFO

Oficiu Parohial
Str. Toma Cozma nr. 41
Telefon/ Fax:  (0232) 211 273

Preot Paroh Mihai Mărgineanu
Tel: 0742 044 844
e-mail: parohiatomacozma@gmail.com
www.parohiatomacozma.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: