Spectacol in premiera nationala “Teatru de Moda ® Morrely Fashion Theatre”/4 octombrie 2012

Spectacol in premiera nationala “Teatru de Moda ® Morrely Fashion Theatre”/4 octombrie 2012

Organizatia culturala internationala KASTA MORRELY va invita la Spectacolul in premiera nationala “Teatru de Moda ® Morrely Fashion Theatre”. Evenimentul va avea loc in data de 4 octombrie 2012 la Iasi in Sala Gaudeamus (Casa de Cultura a Studentilor) incepand cu ora 17:00. Intrarea este libera.

Acest spectacol face parte din proiectul “Teatru de Moda ® Morrely Fashion Theatre” (marca inregistrata Kasta Morrely), proiect cultural finantat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul este implementat de Organizatia KASTA MORRELY in perioada aprilie – noiembrie 2012, la Iasi si Botosani.

Evenimentul va contine colectii artistice de teatru de moda in premiera sau prezentate pe scenele marilor festivaluri de moda Bucharest Fashion Week si Fashiontv Summer Festival. Artistii care vor prezenta colectiile de moda sunt manechine voluntari Kasta Morrely multi-premiati la nivel international, copii si tineri cu vocatie in artele spectacolului, selectati si formati gratuit in urma preselectiilor acestui proiect cultural in premiera nationala.

Spectacolul este coordonat de specialisti multicalificati cu experienta in organizarea de evenimente de moda si formare manechine. Momentele de teatru de moda vor aborda intr-o maniera originala tematici si subiecte din diferite culturi si epoci: egipteana, japoneza, medievala, moderna, traditional romaneasca s.a.

Acest proiect este unic deoarece expertii Kasta Morrely, care au legalizat ocupatiile de Manechin si Organizator spectacole pentru prima data in Europa, au conceput si inregistrat marca ”Teatru de Moda” cu scopul de a promova si dezvolta o noua forma de exprimare cultural-artistica romaneasca a prezentarilor de moda.

Important:

Teatru de Moda (marca inregistrata Kasta Morrely) este un gen artistic distinct creat si promovat la nivel local, national si international de Kasta Morrely din anul 2001, ce inglobeaza in mod creativ elemente de arta teatrala, arta modei, arta coregrafica si pantomima.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: