Spectacol de teatru: ”ROVEGAN”, de Catinca Drăgănescu

rovegan

ROVEGAN este un spectacol de teatru inspirat de cartea ”Cireșe Amare” a Lilianei Nechita și realizat în urma unei documentări ample pe parcursul anului 2015 în mai multe localități din județul Vaslui. ROVEGAN explorează fenomenul de migrație dinspre Europa de Est spre Occident în speranța unui salariu mai mare și a unei vieți mai bune.

Cand si unde: 17 decembrie 2016, ora 19:00, Hubrica.

Text şi regie: Catinca Drăgănescu. Cu: Mihaela Teleoacă, Silvana Negruţiu şi Valentina Zaharia. Muzica: Alexei Turcan. Video şi documentare: Alexandra Dincă, Vlad Bîrdu şi Ionuţ Popescu.

Piesa este o producţie Asociaţia ARENA şi Centrul de Teatru Educaţional REPLIKA. Parteneri: Teatru FIX şi Hubrica

Prin intermediul evenimentului organizatorii isi propun să aduca în conversație efectele psihologice pe care le-a avut migrația dinspre România spre Occident pentru copiii și familiile celor afectați. Isi doresc ca piesa să va ajute să priviti aceste poveşti dincolo de judecăţi şi etichete precum „căpșunarii” sau „italienii”.

Pornim de la ideea că soluţiile şi impactul în comunitate se obţin în conversaţie, prin colaborare şi dialog deschis între oameni şi domenii. De aceea, la finalul piesei sunteti invitati la o discuţie între public, actori şi regizoare. O recenzie a spectacolului gasiti AICI!

BILETE

Biletele se vor găsi  la Acaju, CUIB, Meru Iaşi şi Teatru FIX. Preţul unei bilet este de 15 lei. Pentru mai multe informaţii, puteţi scrie la contact@indialog.org sau puteţi suna la 0740 229 800 (Raluca) şi 0747 303 049 (Teodora).

Hubrica se află la etajul doi al fostei fabrici Moldomobila, aproape de Carrefour Felicia.

INFO

HUBRICA

Strada Bucium 34 – Moldomobila, poarta 1, Iasi

E-mail: hubrica.ro@gmail.com

www.facebook.com/Hubrica

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: