Spectacol de teatru pentru copii “Dumbrava basmelor” @Amfiteatrul Palas

Spectacolul reprezintă o oportunitate unică pentru copii de a se bucura de un excepțional spectacol muzical de operă, special creat pentru ei. Duminică, 18 august, ora 19:00, Amfiteatrul Palas.

Regia este semnată de către Iulian Ioan Sandu, cel ce a pus în scenă și poveștile lui „Peter Pan” și a „Alicei în Țara Minunilor”. Cel mai nou spectacol dedicat copiilor va conține fragmente din îndrăgitele opere „Motanul încălțat”, de Cornel Trăilescu și „Fata moșului și fata babei”, de Florin Comișel, care, alături de bucuria lirică, îi vor implica pe copii în diverse jocuri interactive, aceștia fiind atrași să asimileze informații noi și interesante în cel mai plăcut mod posibil.

Spectacolul „Dumbrava Basmelor Muzicale” oferă astfel copiilor șansa de a vedea, asculta și simți arta lirică de aproape, direct, interactiv, de a fi reuniți prin intermediul muzicii și încurajați să învețe toleranța și acceptarea reciprocă, alături de o lecție lirică inedită.

„Dumbrava Basmelor Muzicale” durează o oră și aduce în fața micilor spectatori echipa artistică a proiectului, formată din moderator și cele 7 personaje care vor interacționa constant cu spectatorii și îi vor învăța noțiuni de cultură generală din mai multe domenii, precum literatură, istoria muzicii clasice românești, noțiuni de dans, canto, regie, curiozități despre compozitor și informații de interes despre lumea artiștilor.

BILETE

Pret bilet: 25 lei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: