Spectacol de teatru „Păcală și Tândală în vacanță” la Cinema Victoria

Spectacol de teatru „Păcală și Tândală în vacanță”, regia Andrei Ciobanu, duminică, 8 octombrie, la ora 11.00 în Foaierul Cinematografului Victoria.

Cele mai îndrăgite personaje populare românești, Păcală și Tândală, au părăsit satul tradițional și au plecat în vacanța. Unde oare? La munte sau la mare? Cei doi poznași de abia așteaptă să se întâlnească cu toti copiii, ca să le povestească întâmplările din vacanță. Bineînțeles că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele.

Haideți să aflăm împreună prin ce peripeții au trecut cei doi năzdrăvani în timpul vacanței de vară, duminică, pe 8 octombrie, de la ora 11.00, la spectacolul ,,Păcală și Tândală în vacanță” ce va avea loc în Foaierul Cinematografului Victoria din Iași.

Regie: Andrei Ciobanu. Distributie: Ionut Ginju și Andrei Ciobanu. Durata spectacolului: 45 min. Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

”Undeva, aproape” in foaierul Cinematografului Victoria

Pacala si Tandala va asteapta la Bojdeuca lui Creanga

Teatru senzorial, la Biblioteca Județeană Iași

“Casă spre Acasă”- one woman show cu LAURA BILIC

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Happy Halloween @Oxford Pub

Concursul de desene originale inspirate din scrierile lui Ionel Teodoreanu

Plimbare de ”groaza”… pe bicicleta

Bliss Pijama Party

Scrie un comentariu: