Spectacol de teatru la Muzeul „Poni – Cernătescu” – 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului –

În preajma Zilei Mondiale a Teatrului, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, vă invită vineri, 29 martie 2019, ora 10.00, la Muzeul „Poni – Cernătescu”, la un nou spectacol de teatru a cărui regie este semnată de asist. univ. dr. Iuliana Moraru.

„Avioane de hârtie”, de Elise Wilk, un spectacol interpretat de Trupa de teatru „Kangai” – elevi în clasa a XI-a de la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” Iași, coordonați de prof. Caliopia Hodorogea, aduce în discuție problemele cu care se confruntă tinerii de astăzi, urmărindu-le destinele, fricile, speranțele, visele.

Intrarea la acest eveniment va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Sărbătorită în fiecare an pe 27 martie, Ziua Mondială a Teatrului a fost creată de Institutul Internaţional de Teatru, în cadrul Congresului Mondial din 1961, la Viena, şi a fost marcată pentru prima dată în 1962, în deschiderea Stagiunii Teatrului Naţiunilor, la Paris.

INFO

Muzeul ”Poni Cernatescu”

Str. Mihail Kogalniceanu nr. 7 B, Iasi

Tel: 0232/267.759

Program de vizitare: 10:00 – 17:00; luni: închis

www.ponicernatescu.ro

PE ACEEASI TEMA:

“Cum am mancat un caine”, de Evghenii Grişkoveţ la Acaju

”Fa-mi loc” la Amfteatrul Palas

”Undeva, aproape” la Casa de Cultura ”M. Ursachi”

”Te iubesc dar nu pe tine la”, de Andreas Petrescu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: