Spectacol de teatru: ”Avida Dollars”, de Eduard Fiuciuc

Sâmbătă, 13 iulie 2013 la ora 20:00 Casa de Cultura „Mihai Ursachi” (Parcul Copou, Iaşi) găzduieşte a doua reprezentatie a spectacolului performance „Avida Dollars”. Regizat şi jucat de Eduard Fiuciuc, scenariul este adaptat după „Jurnalul unui geniu” de Salvador Dali şi îmbină elemente inedite din viaţa şi creaţiile pictorului.

Spectacolul “Avida Dollars” este o comemorare a unei personalităţi universale ce a reuşit să îşi lase amprenta atât în artă cât şi în filozofie. Un spaţiu între spaţii, un timp fără de timp, un vis plin de simboluri şi nu în ultimul rând o disecţie conceptuală a marelui Dali.

O invitaţie în lumea suprarealismului, o încercare reuşită de a străpunge percepţia vizuală şi ideatică cu marile întrebări existenţiale. Un vis ce devine real şi te înconjoară dându-ţi impresia ca totul e posibil dacă îţi pui întrebările corecte.

Fluid, hipnotic şi plin de energie, amuzant şi plin de tâlc, te absoarbe din cotidian şi te aruncă într-un univers paralel, născocit de un geniu ce încă dăinuie prin arta sa.

BILETE

Preţul unui bilet pentru adulţi este de 15 lei. Biletele sunt disponibile la casieria Casei de Cultura „Mihai Ursachi”, iar prezenţa la eveniment poate fi confirmată aici facebook.com/events/ .

INFO

www.culturacopou.ro/

www.facebook.com/pages/Avida-Dollars

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: