Spectacol de poezie: ”Noi, doar noi doi” @Ateneul Tatarasi

Afis Noi, doar noi doi

Ceasul iubirii dă mereu ora exactă, așa că la ora 20:00 fix vă așteptăm în Grădina de Vară a Ateneului din Iași la spectacolul “Noi, numai noi doi”, să descifrăm împreună limbajul complicat al dragostei.

Când gura uită să mai comunice, sufletul o înlocuiește. “Noi, numai noi doi”este despre un EL și o EA și această căutare continuă dintre EI.

Deseori ne regăsim într-o alergare continuă, într-o febrilă și obositoare căutarere a bunăstării materiale, a confortului și uităm că iubim, dar mai ales uităm să ne spunem asta. Dar sufletul nu uită niciodată!

De-a lungul timpului oamenii au găsit multe forme de a-și striga dragostea unii față de alții: prin poezie prin muzică, prin dans. “Noi, numai noi doi” expune, într-o manieră inedită, aceasta chemare.

“Noi, doar noi doi”este un apel la dragoste, căci, în definitiv ea este creatoarea de viață, ea este buncărul de refugiu atunci când nu ne-a mai rămas nimic.

Vom încerca să alfabetizăm sentimentele pe acorduri de pian cu Paul Pintilie, vioară cu Patricia Iacob, împletindu-le pe versuri de poezie, semnate, în mare parte, de Erica Moldovan.

BILETE

Preţul biletului este 12 lei. Rezervări la 0741/279.740, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 -17.00.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14, IAŞI

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: