Impro IDIOT @Oxford Pub

idiot-oxford

Oxford Pub vă invită la teatru, miercuri, de la ora 20:00. Nu orice fel de teatru ci: Teatru IDIOT – Spectacol de Improvizație!

“Știi cum e când spui TU cel mai tare banc pe care l-ai auzit în ultima vreme și râde TOATĂ lumea? Chiar și aia care nu ți-a răspuns la flirt. Sau ăla care s-a luat aiurea tare când ai întârziat ultima dată. Sau ăla de la cealaltă masă. Ai vrea să nu se oprească niciodată. Râzi și tu, dar nu mai râzi pentru că e amuzant. Râzi pentru că ești bucuros. Orice se întâmplă în spectacolul de miercuri, de la ora 20:00, din Oxford Pub, se întâmplă doar împreună cu tine. Pentru că Impro IDIOT este un spectacol de teatru improvizat în care comedia nu e doar a actorilor, e și a ta”

IDIOT este prima și cea mai bună trupă de teatru de improvizație din zona Moldovei. Înființată în 2011, trupa IDIOT are ca scop să aducă zâmbetul pe buzele spectatorilor cu o noua formă de entertaining: teatru ce se naște pe loc. Scenete comice și cântecele improvizate.

Distribuția: theodorIvan; codrinDanila; ovidiuIvan; alexandruPetrila; mitruțPeiu. Regia și scenografia semnate de VOI, publicul.

BILETE SI REZERVARI

Bilet: 10 lei. RSVP: 0743.941.209

INFO

Oxford Pub

Str. Sf. Lazar 64-66, demisol ( cladirea Gabriel Business Center)

www.facebook.com/OxfordPub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: