Spectacol caritabil

 

* joi, 27 octombrie, ora 21.00 * Clubul Presei (str. Zmeu, nr. 3, in spatele Universitatii “Petre Andrei”)

Ne-am adunat de multe ori in numar mare pentru un concert, un spectacol de teatru, o cana cu vin fiert, o petrecere tematica, joi va chemam alaturi de noi si de invitatii nostri pentru a face impreuna un lucru important: sa fim solidari!

Va invitam la o seara caritabila in care vrem sa sprijinim o familie tanara, doi parinti, care de 7 ani lupta pentru ca fetita lor, Delia Andreea Tobol, sa faca… primul pas. Ea are nevoie de sustinere financiara pentru a-si putea urma tratamentele intr-un sistem medical care i-a fost potrivnic inca de la inceput iar noi putem, impreuna, cat mai multi, sa ii dam o mana de ajutor.

Faceti o vizita Deliei pe site-ul ei http://www.delia-andreea-tobol.cabanova.ro/ si veniti apoi joi, 27 octombrie, la ora 21 sa le aratam ei si parintilor ei ca nu sunt singuri si ca le admiram forta si tenacitatea.

Ii vom avea pe scena pe Alexandra Andrei, Andrei Bauer, Cosmin Vaman, Solaris, Radu Stefan, Sebi Albu, pantomima cu Adi Afteni, si spectacol de improvizatii cu Trupa de teatru Idiot, prezentator Andrei Maftei.

Intrarea este 12 lei.

Info & rezervari: 0724/950.944

Se pot face donatii:

Cont in RON: RO77 RZBR 0000 0600 0513 0889
Cont in euro: RO45 RZBR 0000 0600 1399 4840

Deschise la Raiffeisen Bank, Titular Radu Ovidiu Tobol

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: