Spectacol caritabil la Ateneul Tatarasi

Ateneul Tatarasi gazduieste duminica, de la ora 18, un spectacol caritabil, cu scopul de a ajuta o fetita de 8 ani, din Iasi, sa poata merge din nou. Evenimentul, intitulat „Inca un pas”, este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului si Asociatia „Suris de copil”.
Delia Tobol

Delia Andreea Tobol

Delia sufera de chist arahnoidian de fosa posterioara. Acest diagnostic atrage dupa sine imposibilitatea de a merge si, de asemenea, probleme de vedere si vorbire. Pina in prezent, Delia a urmat numeroase tratamente prin medicatie si kinetoterapie, avind rezultate imbucuratoare si, tocmai de aceea, Delia are nevoie de dumneavoastra pentru a continua tratamentul si a reusi sa faca primii pasi“, a explicat Radu Tobol, tatal Deliei. Mai multe detalii despre cazul Deliei gasiti pe siteul http://www.delia-andreea-tobol.cabanova.ro/.
Programul artistic reuneste momente de muzica populara, in interpretarea Claudiei Martinica, dansuri populare romanesti cu Ansamblul „Doina Carpatilor” sau dansuri experimentale cu Ansamblul „Coconite”. Printre artistii invitati se numara, de asemenea, Alexandra Puscasu si Maria Paulet, tinere interprete de muzica usoara. Spectacolul va fi prezentat de poetul Andrei Maftei. Vor evolua, totodata, grupul de elevi „Mandolina” si trupa de teatru „Idiot”.
Biletul, in valoare de 20 lei, va fi donat in totalitate petru insanatosirea Deliei“, a precizat Mihaela Albianu, responsabil relatii cu presa in cadrul Ateneului Tatarasi.
Cei care doresc sa ii intinda o mina de ajutor Deliei pot face, de asemenea, donatii in unul din urmatoarele conturi deschise pe numele Asociatiei „Suris de copil”: RO77 RZBR 0000 0600 0513 0889 (in lei) sau RO45 RZBR 0000 0600 1399 4840 (in euro).

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: