Spectacol caritabil ”Copii implinesc vise” – in memoria lui Stefan Andrei Puiu

copii-implinesc-vise

Asociația EcoCreativ, în parteneriat cu cluburile de dans Total Dance Studio și Fusion Dance Studio vă invită la Spectacolul Caritabil “Copiii împlinesc vise! In memoria lui Stefan Andrei Puiu”, care va avea loc sâmbătă, 13 iunie 2015, ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților Iași. Demersurile in privinta mediatizarii cazului lui Stefan au pornit de la doamna Dana Neculai, o prietena apropiata a familiei.

Peste 200 de copii se vor alătura cauzei lui Ștefan Andrei Puiu într-un spectacol de dans, muzică și joc: CSG Gimnis, Fusion Dance Studio, Total Dance Studio, Quasar Kids, Școala de televiziune, Corul Musica Viva, Grădinița P.P.12, Baletul Kids Garden, Dance Planet, First models Kids, Nicolle, Duo Ștefan Gheorghe și Andreea Stratula, Alexandra Parască și Daria Bahrin. Raluca Pintilie – prezentator

Din păcate, Ștefan Andrei Puiu se va bucura din Ceruri de efortul și implicarea acestor minunați copii. Ștefan a pierdut lupta cu boala ce i-a frânt copilaria (leucemie acuta mieloblastica) in dimineața zilei de 09 iunie 2015, la doar 13 ani.

Ștefan Andrei Puiu a fost elev la Liceul cu Program Sportiv Iași, diagnosticat la sfârșitul lunii februarie cu o boală cruntă: leucemie acută mieloblastică. Pentru a fi salvat, Ștefan avea nevoie de un transplant medular în străinătate iar costul acestei intervenții era de 100.000 euro.

Prin organizarea acestui spectacol organizatorii doresc:

  • creșterea gradului de informare cu privire la incidența acestui tip de boală în rândul copiilor și al tinerilor;
  • creșterea gradului de implicarea a copiiilor în acțiuni de caritate;
  • strângerea sumei de 20.000 ron din vânzarea de bilete și donații, în cadrul acestui eveniment, pentru sprijinirea familiei îndoliate. Întreaga sumă obținută din vânzarea biletelor precum și din donațiile spontane va fi direcționată către familia lui Ștefan Andrei Puiu.

Cei care doresc să sprijine familia în aceste clipe o pot face prin achiziționarea biletelor și prin donații directe: Cont: RO84RNCB0318033476630001. Titular: Costea Lenuta Daniela. Cod SWIFT: RNCB ROBU. Contul este deschis la Sucursala BCR Iași, din str. Palat, nr.11 Iași

Mulțumim tuturor artiștilor care si-au unit cu bucurie talentul pentru realizarea acestui spectacol și pentru invitația acestora de a ne aminti de Ștefan așa cum dorea să fie cunoscut: optimist, curajos și un luptător pentru viață!

Persoane de contact: Dana Neculai – 0745 76 87 56; Laura Portariuc (Asociatia Ecocreativ) – 0752 67 25 34; Ramona Befu (Total Dance Studio) – 0769 29 38 92.

INFO

Asociația EcoCreativ

www.facebook.com/Ecocreativ

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: