Specialitati japoneze sau preparate rusesti?

Food court-ul din Iulius Mall şi-a îmbogăţit, de curând, oferta culinară cu două noi locaţii. Amatorii de preparate exotice, de pe tărâmurile îndepărtate ale Asiei, sunt aşteptaţi la Sushivo, iar cei care apreciază mâncarea tradiţională din Rusia primesc invitaţie din partea Matryoshka. Ambele sunt situate la etajul doi, în Iulius Mall.

„We love fresh” este sloganul restaurantului Sushivo din food court-ul Iulius Mall, care aduce pentru ieşeni cele mai delicioase specialităţi din Țara Soarelui Răsare. Cei care doresc să încerce noi experienţe culinare sau cei care sunt deja fani sushi au aici numeroase sortimente pe care le pot savura. Rulouri de orez, combinate cu creveţi, anghilă, somon fume, ton, biban, icre tobico, avocado, cremă de brânză, susan şi multe sosuri, pot fi achiziţionate în diverse variante. Din meniu nu lipsesc alte delicatese japoneze, precum ramen, sashimi – bucăţele fine de carne de peşte crud cu diverse sosuri – , salatele cu creveţi, fructe de mare şi alge chuka sau supele cu somon, tofu, lapte de cocos, sos de stridii şi ciuperci asiatice.

Cei care se pregătesc de o petrecere şi doresc să îi suprindă pe invitaţi pot opta pentru platouri care îmbină diversele reţete de sushi şi specialităţi japoneze, pline de culoare şi gusturi exotice.

Matryoshka aduce mai aproape de clienţii din Iulius Mall deliciile gastronomiei ruseşti. Meniul include o varietate de bunătăţi, de la zeamă de pui, soleankă și supă de mazăre, până la feluri de bază delicioase, precum pârjoale de pui, cârnaţi de casă, Beef Stroganoff din carne de vită și sos de smântână, colțunași cu cartofi și altele. Tot aici, curioșii pot încerca diverse reteţe de salate, iar cei care iubesc deserturile se pot delecta cu prune umplute, tort Smetannik, măr copt în aluat sau alte delicii.

Pentru cei care vor să completeze meniul cu o băutură specială, Matryoshka are pregătit compot de vișine sau de cătină. În plus, clienții pot opta și pentru oferte de meniuri cu prețuri între 15 și 21 de lei. Preparatele Matryoshka sunt realizate din ingrediente de cea mai bună calitate și după rețete atent selectate, care să reproducă cu fidelitate gustul tradiționalelor bucate rusești. 90% din felurile de mâncare propuse sunt gătite la cuptor, pentru a fi mai sănătoase și mai apetisante.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: