„Sparge oul, vezi cadoul!”, 23 de weekend-uri la munte oferite de Iulius Mall

Iulius Mall - Sparge oul, vezi cadoul, concurs cu premii iasi
Şi în acest an, Sărbătorile Pascale aduc nenumărate premii clienţilor Iulius Mall Iaşi. Pentru a le răsplăti fidelitatea, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le oferă 23 de weekend-uri la munte şi alte mii de premii tentante.
În perioada 28 martie – 19 aprilie 2014, la Iulius Mall Iaşi se desfăşoară campania „Sparge oul, vezi cadoul!”. Toţii clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la tombolă. Zilnic, Iepuraşul îi va premia pe primii 100 de cumpărători care depăşesc acest cuantum în periplul lor prin magazine cu daruri garantate, precum: vouchere de cumpărături, espressoare KRUPS, sticle de vin Cotnari Domenii, panettone Bauli, vouchere la Carrefour Market și răcoritoare Cappy Pulpy.

Mai mult, în fiecare zi, prin tragere la sorţi, Iulius Mall va desemna câştigătorul unui weekend all inclusive, pentru două persoane, la munte. Norocoşii vor fi aşteptaţi în ţinutul Bucovinei, la pensiunea Popasul Domnesc din Voroneţ, judeţul Suceava.

În perioada 31 martie – 18 aprilie, fanii Iulius Mall de pe Facebook sunt şi ei provocaţi la concurs virtual. Participanţii trebuie să prindă cât mai multe ouă într-un coş, iar cel mai harnic concurent va fi premiat, zilnic, cu un coş cu dulciuri.

Iulius Mall înseninează primăvara ieşenilor cu oferte speciale şi le dăruieşte cadouri aparte pentru un Paşte fericit!

INFO

www.iuliusmall.com
facebook Iulius Mall IS
pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premieră la Teatrul Luceafărul – Jack și vrejul de fasole

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

”Memento Amare” – un film despre Brexit in premiera la Ateneul National din Iasi

Scrie un comentariu: