Spargatorul de Nuci – Balet pe gheata, Sala Palatului

Spargatorul-de-Nuci, balet pe gheata

Joi, 19 ianuarie 2012, celebra trupa ruseasca de balet pe gheata Saint Petersburg State Ballet on Ice revine in Romania pentru o reprezentatie de exceptie a “Spargatorului de Nuci“ pe scena Salii Palatului din Bucuresti de la ora 20:00.

Prezenti si la inceputul lui 2011 in tara noastra ”Saint Petersburg State Ballet on Ice” au cucerit atit publicul roman, cit si pe cel din lumea intreaga prin amestecul unic al muzicii simfonice cu eleganta costumatiilor si maestria balerinilor pe gheata. Povestea “Spargatorului de Nuci” a fost pusa in scena pentru prima data in 1892, insa ea a fost prezentata publicului si sub aceasta forma inedita a baletului pe gheata din 1967.

Supranumita si “una din bijuteriile Rusiei” datorita acestei combinatii extraordinare dintre balet si patinaj, trupa a sustinut peste 7000 de show-uri in zeci de tari, dintre care amintim SUA, Canada, Germania, Olanda, Rominia, China, Coreea, Portugalia s.a.

Asadar, pe 19 ianuarie 2012, publicul roman va avea din nou sansa sa se bucure de povesta unica a “Spargatorului de Nuci” prezentata in pasi de balet pe gheata si in acordurile muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovsky.

Bilete “Spargatorul de Nuci” (Saint Petersburg State Ballet on Ice):

Categoria VIP – 300 lei
Categoria I – 250 lei
Categoria II – 200 lei
Categoria III – 150 lei
Categoria IV – 100 lei
Categoria V – 50 lei

Acestea se pot achizitiona de la Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1, dar si online de pe www.biletoo.ro.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: