Soul Serenade LIVE @Terasa FiX

Ce se întâmplă la sfârșit de septembrie în lume, în Iași și în Univers? Nu știm precis, pentru că n-avem cum să le știm chiar pe toate. Știm în schimb ce se întâmplă în universul Fix.

De obicei toamna te ia cu doruri și melancolii. Pe noi, cu atât mai mult toamna aceasta, pentru că vom lăsa în centru părți consistente din noi. Dar înainte de asta, înainte să închidem terasa, facem câteva evenimente cu oameni dragi cât să ne potolim dorurile și să ne accentuam melancoliile. Comportament tipic de despărțire; nu ne judecați.

Așa că, duminică, pe 24, îi supărăm pentru ultima oară pe vecinii de pe Cuza Vodă. Sperăm noi că nu prea tare. Doar între orele 18:30 – 21:45 îi supărăm pe ritmuri de old time blues & jazz. Mutăm, pentru ultima dată, atmosfera din Chicago sau de pe drumurile prăfuite din sudul Americii pe terasa de lângă strada cu tramvaie. Terasa aia cu copaci pe care o găsești intrând prin gangul de peste drum de Poștă. Pe terasa aceea, cum ziceam, pe 24 septembrie ne întâlnim din nou în al treilea an consecutiv cu cei trei magnifici de la Soul Serenade. Nu-i lăudăm doar pentru că ne sunt prieteni. Cei care nu-i știți deja aveți mai jos două linkuri ca să vă puteți convinge singuri. Și oricum vă vom mai bombarda și noi cu mostre.

Noi vă așteptăm să ne bucurăm de ultima lună pe terasa asta frumoasă din centru. Să trăim melancolia împreună. Iar la concert e musai să veniți dacă ne iubiți. Muzica, și mai ales old time blues and jazz, venită din vocea Adelinei, chitara lui Andrei și mandolina lui Codruț, potențează stările. Melancolia va atinge nivelul de 99% (100% va fi cand vom strânge de tot terasa

BILETE

Intrare: 20 lei

INFO

Teatru FiX

Str. Cuza Voda 10, Iasi

E-mail: teatrufix@yahoo.com

Web: www.teatrufix.ro

FBwww.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: