Soul Junction @ZONA

soul junction

Pe data de 13 mai 2016 ne reunim la Zona pentru o noua petrecere Soul Junction. De data aceasta evenimentul va precede o miscare mult mai ampla, o serie de evenimente care isi propun sa aduca scena drum and bass din Iasi la un nivel cat mai inalt.

Vom viza o evolutie atat din punct de vedere muzical, cat si o imbunatatire a interactiunilor directe. Consideram ca pentru a realiza ceea ce ne-am propus avem nevoie de voi. Impreuna putem sa aducem drum and bass-ul din nou in inimile publicului, impreuna putem construi o miscare puternica, putem ridica standardele muzicii la 170 bpm si putem crea un mediu propice dezvoltarii inteligentei muzicale si al creativitatii generatiei actuale. Veti primi  detalii despre ceea ce ne propunem printr-un filmulet care va fi postat in cel mai scurt interval si distribuit pe pagina evenimentului. #UndividedThroughDnB

Pentru ca aceste evenimente sa isi atinga scopul este nevoie de o atitudine diferita, oamenii trebuie sa fie deschisi, sa lase in urma orice stereotipuri, orice viziuni si sa imbratiseze o noua miscare, un gen muzical special.Trebuie sa lasam in urma aspectele care ne-au impiedicat pana acum sa formam o scena puternica in Iasi(aspecte despre care vom discuta).

INTRARE

Entrance fee:15 lei in avans, 20 lei la intrare. ( Scopul acestei petreceri este de a strange fonduri pentru o evolutie ulterioara ce va urmari aducerea de artisti din Ro si artisti straini)

INFO

ZONA

Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 14 , Iasi, Romania

zona.partyspace@gmail.com

www.facebook.com/ZONApartyspace

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: