Sorin Danescu (ex Vita de Vie) lanseaza formatia Diesel si single-ul “Absolvent”

La scurt timp dupa parasirea formatiei Vita de Vie, trupa pe care a infiintat-o in urma cu 15 ani, Sorin Danescu pune bazele formatiei Diesel si revine pe piata muzicala cu single-ul “Absolvent”. Piesa pe care Diesel o lanseaza astazi este promovata impreuna cu MediaPro Music si a fost produsa in studiourile HaHaHa Production.

Diesel a luat nastere in iulie anul trecut la initiativa lui Sorin, care a atras un grup de muzicieni cu experienta, fiindu-i acum alaturi Alex Lambrino – bass, Alex Georgescu – chitara si Geani Matei- tobe.

‘Absolvent’ este o piesa in care fiecare se regaseste usor. Ne schimbam. Cu totii. Imperceptibil. Nu repede. Nu este nici bine, nici rau. E altfel. Pasii sunt aceiasi, doar drumul e diferit“, a spus Sorin Danescu.

Cantecul “Absolvent” îi este dedicat lui Florian Pittiș: “In anii 80 eram un oaspete periodic in casa lui si vizionam casete video cu Woodstock. Era o oaza de cultura rock in acea vreme. In anii 90 am reusit sa ne certam si vreme de 2 ani nu am vorbit deloc. A fost vina mea si desi ne-am impacat cativa ani mai tarziu, nu am apucat niciodata sa-i cer iertare…”, a spus Sorin Danescu.

La scurt timp dupa debutul oficial al trupei, din octombrie 2012, formatia a inregistrat mai multe piese pentru primul album, apoi in mai 2013 a plecat in primul turneu.

A doua parte a acestui tur national a inceput toamna aceasta, in a doua jumatate a lunii octombrie. Turneul a cuprins noua orase din toata tara:  Brasov, Targu-Mures, Cluj, Iasi, Suceava, Brasov, Campulung Moldovenesc, Piatra Neamt, Timisoara si Sibiu.

Sambata seara, la Sibiu, in Ursus Cotton Pub, Diesel a incheiat primul sau turneu national, clubul dovedindu-se neincapator pentru toti cei care au vrut sa ii asculte pe cei patru artisti. “Turneul ne-a purtat prin noua orase si ne-a dovedit ca desi suntem un nume nou pe piata, ne-am creat deja un public si pentru asta suntem recunoscatori. Un public care gandeste, canta si danseaza este publicul ideal!”, a explicat Sorin.

Piesa “Absolvent” va beneficia in curand si de un videoclip inedit, insa, pana atunci, single-ul este insotit de un lyric video, pe care il puteti urmari aici:

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Halloween Escape Party | Master Escape

No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Baby Elvis | Fresh @The Trumpets

Atelier Spre 4 | Art+Design

Scrie un comentariu: