Sore lanseaza astazi noua piesa ”Un minut”

sore-un-minut

Sore lansează astăzi cel mai recent single al sau, “Un Minut”. O poveste de dragoste cu un mesaj puternic, piesa “Un minut” vorbeste despre frumusetea dragostei, dar si despre riscurile pe care le poti intampina.

Piesa “Un Minut” a fost compusa in studiourile HaHaHa Production, iar muzica este scrisă de Mihai Andrei, Morosanu Elena, Moraru Diana, Bodea Constantin, iar versurile sunt semnate de Sore, Morosanu Elena si Moraru Diana. Piesa descrie perfect riscul pe care îl implică o relaţie de dragoste.

Dragostea este cel mai riscat, dar și cel mai frumos pariu pe care îl facem într-o viață. Uneori câștigăm pariul, alteori nu. Ajungem să iubim, nu găsind persoana perfectă, ci învățând să vedem perfecțiunea în miile de defecte pe care un om le poate avea. Despre asta vorbește și piesa “Un Minut”, a declarat Sore.

Videoclipul, regizat de iRonic, este un proiect conceptual de imagine. Materialul video a fost filmat într-un cadru atent construit, cu multe elemente de scenografie, care simbolizează amintiri și stări și pun bine în evidență mesajul piesei. Videoclipul este disponibil  pe canalul de YouTube MediaProMusic. Spor la vizionat!

INFO

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

www.facebook.com/Soreofficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: