Sore a lansat “Woman”, o piesa despre feminitate si senzualitate

sore

Sore ne surprinde placut și ne prezintă odata cu lansarea celui mai recent single al sau, o femeie matură, puternică și sigură pe sine.  Artista a lansat  “Woman”, o piesă despre feminitate, senzualitate, despre iubire si frumusețe.

Single-ul conține un mesaj puternic, adresat tuturor femeilor care, indiferent de situație, trebuie să se respecte, să fie independente și, mai ales, fericite. O femeie trebuie să știe că ceea ce simte și felul în care se percepe sunt transmise mai departe, celor de lângă ea, iar încrederea și siguranța reprezintă două dintre caracteristicile unei femei puternice.

“Woman” este un manifest al adolescentei transformate în femeie, o piesă senzuală, la care am lucrat alături de Șerban Cazan de la HaHaHa Production. Consider că a venit momentul ca publicul meu să vadă că m-am maturizat și că imi înțeleg și îmi iubesc feminitatea, că senzualitatea nu trebuie să fie vulgară. Am ajuns să înțeleg că o femeie se iubește și se acceptă așa cum e și își știe defectele și atuurile și, în mod evident, știe ce fel de bărbat vrea să aibă lânga ea. Sper ca mesajul meu să ajungă la cât mai multe fete și femei care cred în puterea lor”, a declarat Sore.

Clipul este semnat de Khaled Mohktar, concept Nico Grigore, styling Amir Dobos, make-up Traviata Paduraru, hairstyle Adonis Enache.

INFO

www.facebook.com/Soreofficial 

soreonline.com

www.facebook.com/umusicro

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: