Sorana s-a oprit in turul III la Australian Open

Final de drum pentru Sorana Cirstea la editia centenara a Open-ului Australian. Romanca a fost invinsa in trei seturi, 7-6(6),0-6,2-6 de italianca Sara Errani.

sorana cirstea

Sorana Cirstea a intilnit-o pe italianca Sara Errani in turul trei de la Australian Open, 21 ianuarie 2012. / Foto: australianopen.com

Cu increderea sporita gratie victoriilor importante obtinute in primele doua runde de la Melbourne, Sorana Cirstea a intrat pe terenul doi impotriva Sarei Errani cu lectiile bine invatate si dornica sa egaleze scorul intalnirilor directe cu italianca. Primul set a fost unul de mare lupta in care ocaziile au curs de-o parte si de alta a fileului, castig de cauza avand Sorana in tiebreak, 7-6(6), sportiva noastra castigand in momentele cheie dupa 67 de minute intense.

Din pacate, lucrurile au continuat intro nota negativa pentru compatrioata noastra. Cirstea a cedat initiativa, iar pe fondul unei accidentari la spate a cedat urmatoarele zece game-uri, implicit setul secund la zero. La scorul de 4-0 in decisiv pentru Errani, a patra romanca in ierarhia mondiala a pus stop sirului de game-uri castigate de adversara sa, dar a fost prea tarziu pentru a intoarce soarta meciului, rezultatul final fiind de 7-6(6),0-6,2-6.

Asadar, aventura Soranei Cirstea la editia din 2012 a turneului de la Antipozi s-a incheiat in turul al treilea, un concurs la care si-a stabilit cel mai bun rezultat de pana acum, si la care a izbutit sa o elimine pe Samantha Stosur in runda inaugurala, a sasea favorita si campioana in exercitiu de la US Open.

160 de puncte WTA si suma de 54.625 de dolari australieni va primi targovisteanca pentru acesta performanta

Sursa: tenisdecamp.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: