SONY / Pulse Wirelles Stereo Headset – Elite Edition: sunet pur, fara fire

Sony a anuntat lansarea unor castilor – Pulse Wirelles Stereo Headset – Elite Edition – create special pentru gamerii care vor sa se joace fara a-i deranja pe ceilalti.

castile sony-pulse-wireless-stereo

Pulse – Elite Edition combina sunetul surround  7.1 cu tehnologia BassImpact pentru a crea un nivel de imersiune neatins pina acum” se afirma pe blogul oficial al companiei Sony.

Conform celor de la PlayStation, noile casti ofera un numar de moduri presetate de sunet care va ajuta sa optimizati experienta audio in functie de ceea ce redati, jocuri, filme sau muzica. Nu lipseste microfonul, dotat cu un sistem de reducere a zgomotului astfel incit sa fiti auziti clar si limpede de partenerii de joc pe cimpul de lupta virtual.

Pretul va fi situat in jurul sumei de 150 de dolari iar noile casti vor fi disponibile in magazine din iarna (in SUA, desigur). Daca pretul este unul cam piperat, vestea buna este ca dispozitivul merge si pe PS3, PS Vita, telefonul mobil sau MP3 Player.

Le asteptam si la noi in magazine! Pana atunci, aruncati o privire la oferta de casti wireless din Romania.

Sursa: pocket-lint.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: