Soirée Polyglotte: in fiecare luni, de la ora 19.00 la Clubul Presei

poster_soiree
Inveti limbi straine dar nu ai cu cine sa vorbesti? Iti doresti sa cunosti un mediu intercultural si sa intalnesti oameni interesanti? Atunci Soirée Polyglotte este locul potrivit pentru tine!

Ne vom intalni in fiecare luni intre orele 19:00 si 22:00 in Clubul Presei unde ne vom cunoaste unul pe altul intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta, vom invata despre culturi si tari diferite si ne vom imbunatati cunostintele de limba la “un pahar de vorba”.

Deci, trebuie ca participantii sa vorbeasca fluent in diverse limbi? Nu! Soirée Polyglotte furnizeaza metoda perfecta pentru a invata si a ne imbunatati continuu intr-un mod non-formal.

Importanta de a vorbi si a asculta intr-o limbi straina este indiscutabila in procesul asimilarii limbii. Spre exemplu, te ajuta sa-ti imbogatesti vocabularul, sa capeti fluenta si sa dobandesti mai mult curaj si incredere in tine ca sa folosesti activ cunostintele tale despre limbile straine.

Oricine, de la incepator pana la avansat, va gasi oportunitatea de a invata si simultan ii poate ajuta pe altii sa progreseze. Fie ca esti entuziasmat de limbi straine sau pur si simplu esti doritor sa intalnesti alti oameni si sa-i inveti limba ta materna – esti binevenit la evenimentele noastre!

INFO

www.facebook.com/soiree.polyglotte.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: