Societatea Salubris SA iși desfășoară activitatea in regim normal

 

În conformitate cu legislația in vigoare și Autorizația Integrată de Mediu nr. 6/2011 revizuită in anul 2015, societatea Salubris poate prelua și gestiona doar deșeuri menajere și similare, sau deșeuri din construcții și desființări.

Societatea Salubris SA iși desfășoară permanent activitatea in regim normal, dar pentru respectarea legislației in vigoare și evitarea riscului de contaminare a populației cu COVID – 19 sau alte virusuri sezoniere, facem următoarele recomandări adresate în principal unităților sanitare (spitale, policlinici, cabinete medicale etc) din Municipiul Iași:

• să acorde o atenție sporită precolectării deșeurilor menajere și similare, și depozitării conforme a acestora în unitățile de inmagazinare pe care le gestionează societatea Salubris SA ;

• să nu depoziteze deșeuri periculoase de tip deşeuri rezultate din activităţile unităţilor sanitare şi din activităţi veterinare şi/sau cercetări conexe (cu excepţia deşeurilor de la prepararea hranei în bucătarii sau restaurante, care nu au legătură directă cu activitatea sanitară) cod 18 (definite astfel de O.U.G. nr. 856/ 2002 privind gestiunea deșeurilor) în unitățile de înmagazinare dedicate deșeurilor menajere și similare, pe care le gestionează societatea Salubris SA .

Menționăm totodată faptul că angajații societății Salubris SA implicați în colectarea și transportul deșeurilor de la unitățile sanitare din Iași, verifică conformitatea compoziției deșeurilor depozitate în unitățile de înmagazinare a deșeurilor menajere și similare.

În cazul identificării unor situații neconforme nu se va ridica europubela/ eurocontainerul în cauză și se va anunța conducerea societății și instituțiile abilitate, în vederea luării măsurilor care se impun.

Protejăm ÎMPREUNĂ cetățenii !

INFO

salubris.ro

PE ACEEASI TEMA:

Toate evenimentele Ateneului Național din Iași sunt suspendate

Wizz Air suspenda mai multe rute. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie

Redescoperă bucuria shoppingului, în siguranță. Se redeschid Palas și Iulius Mall Iași

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași suspendă toate activitățile și evenimentele cu publicul

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert de muzică populară în aer liber

EXPOZIȚIA „NATURALISM ABSTRACT ȘI CULORILE SPIRITULUI” – LILA LUNGULESCU

EXPOZIȚIE DE GRAFICĂ – ,,MESAGERUL” – NISTOR MIHAI DAN

Lansare de carte și dezbatere „Viața pe Facebook. Dau like deci exist”

Scrie un comentariu: